Фан Клуб: Интер

Па и нека остане кој кур. Само Манчини дебилот требаше да го игра на пријателските па ако си иде нека си иде, не може вака без утакмици и после ќе му сере на курот.

Ме нервираат мене копилињата Андреоли, Нагатомо мртваците што им е кажано дека мора да си идат, овој првиот ја одбил Болоња сакал да остане и да се бори за место. Со кој ќе се бориш бе да ти ебам тоа коцкастата фаца.
За мене Андреоли не е ништо полош од говедото Ранокија,чак што више може и боље да е :)

Кур Шакири, ни за со Билбао утре не е повикан, значи дефинитивно ќе си иде.

BRUNICO – Roberto Mancini has named a 21-man squad for tomorrow’s friendly against Athletic Bilbao. The match will take place at Parma’s Stadio Tardini, with kick-off set for 21:00 CEST.

Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Defenders: 5 Juan Jesus, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 24 Murillo, 25 Miranda, 55 Nagatomo, 93 Dimarco;

Midfielders: 7 Kondogbia, 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic;

Forwards: 8 Palacio, 9 Icardi, 35 Jovetic, 97 Manaj.

Marco Andreolli, Danilo D'Ambrosio, Hernanes, Ezequiel Schelotto, Xherdan Shaqiri and Saphir Taider have not been selected and will return to Milan this evening.

и вакви добри ке беа... Champions League варијанта
56ea044f18a54bb53e3d9ae1a2965371.jpg

Со 2 раце би потпишал Кондомбија да го трампаме за Дибала!
10 пати поголема работа ке ни завршеше малиот!35те милиона од кондомот лупни ги за Дибала,земи си го и Јоветич а 20 милиона кои ги спремаат за Перса,уложи ги за некој играч на позицијата на Кондо.Има да растури малиот кај лоповите,марк мај вордс!

Со 2 раце би потпишал Кондомбија да го трампаме за Дибала!
10 пати поголема работа ке ни завршеше малиот!35те милиона од кондомот лупни ги за Дибала,земи си го и Јоветич а 20 милиона кои ги спремаат за Перса,уложи ги за некој играч на позицијата на Кондо.Има да растури малиот кај лоповите,марк мај вордс!
А не помисли дека и Кондогбија може да растури кај нас?

Дибала у Јувентус ќе биде невиден FLOOOP. 40 милиони рокнаа ништо нема да покаже. Исто како Итурбе во Рома, а Рома и Јувентус се истепаа меѓу себе за Итурбе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom