Mr.Robot

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
На кој јазик зборуваат овие парот перфекционисти?

Како новата еп? :rolleyes:

Дечково зборува шведски, жената зборува дански јазик.[DOUBLEPOST=1437749398][/DOUBLEPOST]
Како новата еп? :rolleyes:
Па нема акција,некако нерешителен како и увек ликот :) следната ветува многу,се враќа дилерот и ајде да нема спојлери :)

Ја изгледав, се чини паѓа во вода вашата замисла дека Mr. Robot е имагинарен лик на Елиот. Ете зборуваше со Дарлин, кршеше компјутери...не е ваљда и Дарлин измислена :D

Ја изгледав, се чини паѓа во вода вашата замисла дека Mr. Robot е имагинарен лик на Елиот. Ете зборуваше со Дарлин, кршеше компјутери...не е ваљда и Дарлин измислена :D

Мене ми се чини дека кога Mr. Robot зборуваше со другите, тогаш Елиот како да беше "невидлив", никој не го перцепираше. Како да се менуваат...

Денешната последна епизода беше феноменална со содржина . Многу интересна со силен интезитет на пресврти.Ликов се обидува на време да среди работа со дилеров,битка јака . Крајот беше неочекуван возбудлив според мене да загине девојката,каде ја криеле цело време и братот на дилеров беше пик .

Поглупа епизода од оваа денешната не сум гледал одамна во некоја серија. Роботот се движи по очекувана патека после одличната прва епизода.

Слабо, ќе ја изгледам до крај сезонава да видам што има да понудат, ама не ми се верува да продолжам со гледање. Штета, доста добро почна.

Rabotata so kamerata me osvaja. Koi kadri gi ima samo.. prepoznatliva stanue, prejako mi e koa gi davaat dole nisko na ekran, samo glavi, znaat da pretstavat lik kako mal zavisno od situacijata, znaat da go pretstavat dominanten.. nekoi jaki simetrii a odma posle zabeguvaat so cudni agli..

Poslednava bese prejaka. Ne znam za vas.

Овоа е највероватно од 2рата сезона дур се снимало некој успеал да штракне видео.
За сите што се во дилема дали Мр.Робот е реален :
Предупредување :
http://hackereyes.tumblr.com/post/123179853378/bisexual-tonks-mr-robot-spoilers-they-were
Попуштете малку и слашајте што му вика при прај на клипот

Кога гледам сцена со Tyrell, не можам а да не мислам на тоа колку ќе беше совршен во улогата на млад Волдеморт [emoji1]

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom