Mr.Robot

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
јакото е што на сопствена тема не може човек да си пише мислење. според логиката на нештава топиков не треба да постои пошто серијата не е логична заради ип адреса али логични се филмови со вампири вонземјани или луѓе со супер моќи . the end !!!
Незнам зашто у сред серија ете не објават точни податоци како ip адреса матичен и телефонски број од обама пошто само така серијата би имала логика. и згора на тоа точно како навлагаат у неговиот комјутер , пошто само така и само така серијава може да биде добра се друго е нелогично.

:facepalm:

Туку, утре нова епизода. Ќе има јако хејтање, така ми изгледа. :D

Гејм оф тронс: Научна фантастика, ништо нема логика, и змеј со 10 глави и Тирион со 2 кура, научна фантастика е.
Мистер Робот: Серија за хакирање, пишуваат рандом бројки шо треба да се ip адреса, нема логика.

Гејм оф тронс: Вреди да се гледа.
Мистер Робот: Вреди да се гледа.

@Ryan Giggs jas te brisam, i ne samo tebe. Izbega diskusijata na licno navreduvanje.
Ne sme deca da se dokazuvame koj od koga znael sto e ip ili da se kaznuvame zatoa sakav so brisenje da umrtvam momentumot.
Zustro im vleze i zustro reagiraa. Ja i statusquq videte nazad kako diskutiravme.

Pisav, dosta bese prepucavanje.
Prifakajte razlicni mislenja. Mene mi e kvalitetna serijata, ama nekoj da pise deka ja prekinal radi propustive nema da go napraam glup.

Јас осеќам дека ќе ја баталам за 1-2 епизоди. Премногу клише елементи има во серијата. Пак ќе повторам гледајте го германскиот филм и нема потреба да се замарате со Mr. Robot. Мене ме прелажа рејтингот а и тоа што е изработена од мрежата што ја правеше Boss која што беше екстра.

Најак аргумент !!! :cuc:

Мене поише ме нервира тоа што дечково треба да е хакер а има гени за ебач. Момак со таква фризура и jawline и да се труди - нема да израсне да е интроверт. = СтатусКво

Тачно, може да се заклучи дека по default, хакерите се грди и не ебат.
Нешто вакво.
4aace8cecf8cf91d9b594ce4b31cd40d.jpg

Sent from my P6-U06

Мене ако некој подетално ме читаше ќе сфатеше дека ич не алудирав дека тоа шо е погрешен информатичкиот дел ми мења нешто.
Мене поише ме нервира тоа што дечково треба да е хакер а има гени за ебач. Момак со таква фризура и jawline и да се труди - нема да израсне да е интроверт. Одбивни ми се серии коа пробуваат да ми го продадат оној “лепотан хакер“ ликот што е затворен - и сеа ние треба да се лепиме на идејата како до крајот на серијата он ке стане маафакер и нема да е повлечен и ке ја ебе таа шо ја сфиѓа сеа.
8548864_orig.jpg

овај лепотан? абај, личи ко некој што го викале жабецот ко мал :icon_lol:

rami_malek_a_p.jpg

Братот на Ема Стоун. :D

Добра последната. Некако фалат сцени со психолог, као премалце простор му се дава на тој дел. И скроз ја свртеа у поинаков правец од првата епизода кај шо не си сигурен дали се дешава стварно или се е у неговата глава.

Апла очигледно е дека е Mr. Robot во неговата имагинација, или така намерно не залажуваат. Ниеднаш не направи интеракција со друг лик освен него, врв беше кога шанкерот беше изненаден од порачката на appletini а овај другиов наводно веќе има порачано. Ваљда намерно фајкла секс ни прават. Битно ме вози серијава максимално, не замерувам.

Многу предерлана се промовира некако низ филмов, невкусно е.
Башка тие техничките пропусти шо некои од моите екс колеги ги кажаа со хакирањето мене друго ми смета, та плавата глупа ли е 2 кредитни картички да ги врзи на еден е-маил и тоа зачувано кај дечко е компјутерот уште од времето ко студирала. Секјурити инжинер мај есс.

Ми се допадна трета епизода а мислев дека ќе биде слаба. Дефинитивно Роботот е имагинарна личност иако очигледно останатите не се бидејќи имаше и разговори помеѓу неговите две девојки.

Колку забеган лик е Швеганецот а и жена му :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom