Mr.Robot

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не ми е јасно зошто ја гледам оваа серија

barney-mind-blown.gif

Последните две минути од епизода осум!! :shok2:

Da ne go zamislue tatko mu ovoj be?

Called it. Epten lesno bese ova.

Mene Tyrell me zanima so ke se desi, pointeresen mi e psihopatov.

Breaking the fourth that I can get behind. :cool:

Dobra epizodava, taka ja ishejta nekni za dzabe.

Колку е само јака жена му на Тајрел, па уште и кога зборува шведски.

Не ми е баш верно Елиот да изгледа како Роботот затоа што мислам дека со години треба да се исто како оваа плавата што му е другарка од Allsafe ова од последната епизода беше некој јак трип.

Последно уредено:
Кој рече "Fight Club за сиромашни" неколку страни назад добро ја опиша. Интересна епизода и покрај евтиниот твист но она со сестра му ми беше многу бедно изведено.

Уживам да ја гледам и покрај недостатоците што ги има, можеби дека не е HBO продукција па фалинките не ми пречат толку.

Морам да признаам дека ништо не ги разбирам кога хакираат или објаснуваат како го сториле тоа. Тоа малце ми намалува впечаток и ме иритира на моменти кога се обидувам да сфатам што се случува.

Колку е само јака жена му на Тајрел, па уште и кога зборува шведски.

Не ми е баш верно Елиот да изгледа како Роботот затоа што мислам дека со години треба да се исто како оваа плавата што му е другарка од Allsafe ова од последната епизода беше некој јак трип.

Дански :pipi:

Ми прави мерак начинот на кои се фаќаат кадрите кога прават муабет меѓу себе, ликовиве се некаде доле во некој ќош, а 80% од кадарот е некоја небитна позадина. Најверојатно затоа што овој не знае како да разговара со луѓе и не ги гледа баш во очи. Предобро пренесено!

Ми прави мерак начинот на кои се фаќаат кадрите кога прават муабет меѓу себе, ликовиве се некаде доле во некој ќош, а 80% од кадарот е некоја небитна позадина. Најверојатно затоа што овој не знае како да разговара со луѓе и не ги гледа баш во очи. Предобро пренесено!

Rabotata so kamerata me osvaja. Koi kadri gi ima samo.. prepoznatliva stanue, prejako mi e koa gi davaat dole nisko na ekran, samo glavi, znaat da pretstavat lik kako mal zavisno od situacijata, znaat da go pretstavat dominanten.. nekoi jaki simetrii a odma posle zabeguvaat so cudni agli..

Poslednava bese prejaka. Ne znam za vas.

Unikatno!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom