Mr.Robot

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
Човекот знае што слуша, I'll give him that.

tumblr_nstr23HdVM1r0rw5lo1_540.png

Бај д веј, се ежам кога ја гледам Џоана. She's one tough cookie. :pipi:
God bless the pickle fork!

Многу ме фацинираа овие цедињава. Уствари тоа е стварно музика али со DeepSound енкриптира дата во аудио фајл секоја чест. Така да и да му ги најде некој цедињата ќе си слуша музика без да знае дека има дата внатре во аудиото.

Тапа, нема Pink Floyd и R.E.M.

Меѓу првите, за Michael Hansen го запиша како Pink Floyd - Wish you were here :)

pink_floyd.png

Кој рече "Fight Club за сиромашни" неколку страни назад добро ја опиша. Интересна епизода и покрај евтиниот твист но она со сестра му ми беше многу бедно изведено.

Уживам да ја гледам и покрај недостатоците што ги има, можеби дека не е HBO продукција па фалинките не ми пречат толку.

Морам да признаам дека ништо не ги разбирам кога хакираат или објаснуваат како го сториле тоа. Тоа малце ми намалува впечаток и ме иритира на моменти кога се обидувам да сфатам што се случува.

Јас па уживам кога „хакираат“ по нешто затоа што се е многу точно и реално, не штракаат по тастатура и да чекаат на екран да се појави ACCESS GRANTED :D
Баш во една епизода гледаа стар „хакерски“ филм и така мерачки го испосраа... :D

Да не спомневте она со камерата немаше никогаш да приметам, можеби дека не е нападно а сепак моќно. (y)

Ќе биде интересно последнава епизода ке трае колку првата саат време.
Ме интересира што ќе се случи сеа со пиштолот во пуканките XD.

Леле музики! Соник јут, максанс сирин, лудило!

Добра 9тава епизода ама не им требаше сцената со job offer...

Незнам колку од вас приметивте дека на официалната страна има одбројување и слика која со тек на време станува се појасна и појасна. Дали сум јас едниствениот на кој оваа слика му личи на грчката влада , или има и други .
http://www.whoismrrobot.com/countdown/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom