Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.955
Поени од реакции
7.073
Да не има некој акаунт на asiatorrents сакам да симнам еден филм, само таму го има, ама немам акаунт и не ни може да се направи, само ако те покани некој.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.214
Поени од реакции
8.313
Да не има некој акаунт на asiatorrents сакам да симнам еден филм, само таму го има, ама немам акаунт и не ни може да се направи, само ако те покани некој.
Za koj film stanuva zbor??

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Колку е слаб периодот за нови филмови дури и го запоставив овој форум

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Многу убав филм е Inherent Vice.
Ама не најдов ниту еден пост на форумов за него, не знам дали search-от ме зеза, ама нека пише некој што мисли за филмов. Ме извози јако мене. П.Т. Андерсон е генијалец.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Многу убав филм е Inherent Vice.
Ама не најдов ниту еден пост на форумов за него, не знам дали search-от ме зеза, ама нека пише некој што мисли за филмов. Ме извози јако мене. П.Т. Андерсон е генијалец.
Мене како што ми текнува повеќе негативни отколку позитивни беа коментарите тука.

S

sim4e

Гостин
Одличен е Inherent Vice. Андерсон е неверојатен. Еден од најталентираните режисери од неговата генерација, а There will be blood e според мене најдобар филм на веков.

Инаку, препорака за Slow West. Добар нов вестерн со Фасбендер. Дебитантски филм на режисерот, има и интересен хумор на моменти, а и убав е за око, па ќе можете да збирате лајкови на темата за кадри.
И новиот на Сузана Бир, A second chance, е добра драма/трилер.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Jared Leto has taken method acting to a new extreme.

It has been revealed that the 43-year-old actor - who plays The Joker in upcoming Suicide Squad - sent his castmates some very creepy gifts as a gesture when he couldn't be there for the start of filming.

Adam Beach, who plays Slipknot in the highly anticipated action flick, told E! News 'He sent [Margot Robbie] a nice love letter with a black box with a rat in it - a live rat,'

Adam revealed: 'Basically, what he said was, "Guys, I can't be there but I want you to know I'm doing my work as hard as you guys,"

But that's not all, the Oscar-winning actor also sent the cast a dead hog along with a video message.

'The video he showed is in character. It blew our minds away. Then we realized that day, this is real.'

:LOL:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Досаден период, се чека торенти од Mad Max, Jurrasic World, Terminator итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom