Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некој акаунт на asiatorrents сакам да симнам еден филм, само таму го има, ама немам акаунт и не ни може да се направи, само ако те покани некој.

Да не има некој акаунт на asiatorrents сакам да симнам еден филм, само таму го има, ама немам акаунт и не ни може да се направи, само ако те покани некој.
Za koj film stanuva zbor??

Колку е слаб периодот за нови филмови дури и го запоставив овој форум

Многу убав филм е Inherent Vice.
Ама не најдов ниту еден пост на форумов за него, не знам дали search-от ме зеза, ама нека пише некој што мисли за филмов. Ме извози јако мене. П.Т. Андерсон е генијалец.

Ама не најдов ниту еден пост на форумов за него, не знам дали search-от ме зеза, ама нека пише некој што мисли за филмов. Ме извози јако мене. П.Т. Андерсон е генијалец.

Мене како што ми текнува повеќе негативни отколку позитивни беа коментарите тука.

Одличен е Inherent Vice. Андерсон е неверојатен. Еден од најталентираните режисери од неговата генерација, а There will be blood e според мене најдобар филм на веков.

Инаку, препорака за Slow West. Добар нов вестерн со Фасбендер. Дебитантски филм на режисерот, има и интересен хумор на моменти, а и убав е за око, па ќе можете да збирате лајкови на темата за кадри.
И новиот на Сузана Бир, A second chance, е добра драма/трилер.

Досаден период, се чека торенти од Mad Max, Jurrasic World, Terminator итн.

Еден од филмовите кој најдобро ја доловил сликата за Лос Анџелес као град во 70-тите и од авион се примеќа дека е на Андерсон филмов,после Магнолија овој ми е омилен само незнам шо така слабо на имдб

Еден од филмовите кој најдобро ја доловил сликата за Лос Анџелес као град во 70-тите и од авион се примеќа дека е на Андерсон филмов,после Магнолија овој ми е омилен само незнам шо така слабо на имдб
Многу лоши критики трпи на имдб, не знам зошто и затоа се изненадив... Андерсон е според мене најдобриот режисер моментално, нема промашен филм. Во темата Актери и режисери зборуваат за (ја има подолу во подфорумов) вчера постирав добар подкаст со Андерсон, вреди да се одвои време, баш и за филмов зборуваат :)
а Катерин Ватерстон е нешто неверојатно, немам зборови
samwatersonsdaughter.jpg

Секогаш викаат дека sequel-от е полош од оригиналот. Ма да мене ме тепа една идеја дека The Terminator (1984) е најслаб од сите делови кои се излезени до сега. Тоа нели ради специјалните ефекти и ред други ствари како глумата во тоа време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom