Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.169
Поени од реакции
10.138
го глеав spy, добар иако до половина е просечен после станува more intense:D
3 дена го симнував, уште ако не ми се свиѓа, мамицата ќе им ја расплачам. :D[DOUBLEPOST=1436365948][/DOUBLEPOST]ЕДИТ: Има ТВрип од Споменикот на Мајкл Џексон, ако некој следи српска кинематографија и сака да го гледа. :D

Последно уредено:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Гледам вчера од порталот објавиле листа за: Топ 10 филмски затворски тепачки. Видеото потекнува од каналот Моџо на јутуб. Прават интересни топ листи, ама во ситуацијава ме изненадија што немаше на топ листата, а ниту во секцијата „вредни за да се спомнат“, сцена од било кој од 3-те досегашни делови на андиспутед.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.760
Поени од реакции
43.961
Интересно филмче е Spy, го гледав во кино и се изнасмеав, може и плус атмосферата понесува од таму. Ептен смешна е дебелата, а и улогата на Статам ми беше многу јака. :D Исто и на Ride Along се смеавме многу со братучед ми, оддамна немав гледано комедија која е всушност смешна. :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Ептен брзо излезе оваа снимка, и покрај титловите ми изгледа солидно

Jurassic World 2015 1080p HDRip KORSUB x264 AAC2 0-RARBG

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Филмаши дајте бе некој филм со добро осмислена одмазда како Law Abiding Citizen или нешто слично како Lucky Number Slevin, нешто да држи интерес и напнатост од почеток до крај :)

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Филмаши дајте бе некој филм со добро осмислена одмазда како Law Abiding Citizen или нешто слично како Lucky Number Slevin, нешто да држи интерес и напнатост од почеток до крај :)
Овој и овој

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Ocean's :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Веројатно голем дел од вас користат Хром и денес имаат вакви проблеми со отварањето на торент сајтовите

Starting today Google Chrome is blocking direct access to several large torrent sites including KickassTorrents, Torrentz, ExtraTorent and RARBG. According to Google the sites contain "harmful programs" but the site owners are clueless as to what they've done wrong.

Еве како да се справите со проблемот

1.jpg

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
затоа приватен тракер му е мајката. Ќе се замарам јас со вакви срања сеа.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Star Wars VII behind the scene

Kajgana Shop

На врв Bottom