True Detective

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.424
Поени од реакции
25.313
Зошто негде прочитав дека на тие што имале HBO им биле пуштени првите три епизоди уште пред неколку дена?
Мада ако беше така некој веќе ќе имаше напишано нешто на темава... Изгледа не сум прочитал убаво.

G

grande-juve

Гостин
Зошто негде прочитав дека на тие што имале HBO им биле пуштени првите три епизоди уште пред неколку дена?
Мада ако беше така некој веќе ќе имаше напишано нешто на темава... Изгледа не сум прочитал убаво.
Првите 3 епизоди им ги дале само на критичарите, така да оцениве моментални им се само за овие епизоди.

А приметив на дримбокс, на сите ХБО-а премиерата ќе биде во 3 сабајле, во исто време со Америчката премиера... А лани премиерите на европските ХБО-а беа главно во 8 навечер, така да кој има ХБО може во “живо“ да глеа.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.424
Поени од реакции
25.313
Првите 3 епизоди им ги дале само на критичарите, така да оцениве моментални им се само за овие епизоди.

А приметив на дримбокс, на сите ХБО-а премиерата ќе биде во 3 сабајле, во исто време со Америчката премиера... А лани премиерите на европските ХБО-а беа главно во 8 навечер, така да кој има ХБО може во “живо“ да глеа.
Во меѓувреме баш разбарав и овде изгледа ја прочитав информацијата
https://twitter.com/Sulimanovic/status/611606563791470592

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
споредба со првата сезона?
Не биди геј бе. Че ја уживаш ко шо си е таква :D Плус од една епизода сакаш споредба ебате........ај врати си го вилмот ако ти текнува лани ко изгледа прва епизода шо мислеше и дали очекуваше во иднина мадафака моменти.

Ф

Фил Ајви

Гостин

lol

Избришите си од глава дека ќе биде како прва сезона, тоа треба да е јасно. Имаше доста досадни разговори но како прва епизода е ок. Најинтересен лик ми е Пол.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.373
Поени од реакции
43.185
Не биди геј бе. Че ја уживаш ко шо си е таква :D Плус од една епизода сакаш споредба ебате........ај врати си го вилмот ако ти текнува лани ко изгледа прва епизода шо мислеше и дали очекуваше во иднина мадафака моменти.
што да правам кога очекувањата ми се високи, не сум јас крив туку тие, и после ја сум бил геј:icon_lol:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Три истрауматизирани на пат кон пеколот психопати на едно место. Не може да погрешат со овој пристап. Ќе има страшни дијалози.
Секоја чест за музиката, како ја погаѓаат само.:vozbud:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Мене ми беше феноменална првата епизода. :bravobe:

Иако бев скептичен за главните глумци сепак ми се чини дека ќе бидат ок. Единствено што малку ми пречеше е што многу наеднаш ни вметнаа 20-30 ликови. Како и да е треба да се гледа и втор пат на ваква верзија

True Detective S02E01 1080p WEBRip x264 DD5 1-RARBG

п.с The Fuck is Vinci

Последно уредено од модератор:
Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ептен уживав во епизодата, вакво нешто ми фалеше уште од ко заврши првата сезона. Не очекував да е баш иста оти сепак ги нема Вуди и Метју, не е во мочуриштата на Луизијана, скрос различна приказна е. Тие работи ич не треба да бидат фактор оти уште кога ја најавија кажаа дека ќе е нов почеток. Вака уште од првата епизода ми е без везе да праам споредби, треба време да видиме како ќе се одвиваат работите.

Најинтересен лик ми е дефинитивно Реј, главно ради Колин Ферел. Во глобала сите беа добри, ама Колин игра вакви меланхолични пијаници на одличен начин и уникатен е во тоа.

А интрото е топ, многу подобро ми е од првото.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Знаев дека Колин ке го скине ликов :vozbud: иначе очекувам 2 сезона барем еднаква по квалитет на 1 ако не и болје кој му ја знае :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom