Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Ј

јовица11

Гостин
.
Енивеј, слушнав дека Иди ќе ја напушти серијата?
The news over on Wisteria Lane (via Tv Guide Magazine) is Edie
Britt, played by actress Nicollette Sheridan, will be
moving on and leaving Desperate Housewives!!
No word on when or the reasoning behind it, but we're sure further
details are to come.
Mислам дека ова е стара вест која низ медиумите се прошири летото на крајот на 4-тата сезона, кога Иди си замина од Вистирија Лејн.Арно ама Иди се врати уште во првата сцена во 5-тата сезона.Без Иди нема да биде така интересно.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Јас мислам дека ГАБИ е најинтересната домаќинка и дека многу гледачи ја гледаат серијава баш заради неа
И мене од 1 епизода ми е на врвот Габи

Командантица

Како шТо ќе реЧем Ја!
Член од
15 февруари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
1
луѓе, кога почнува наредна сезона..?!?
поочајна од нив сум :nesum:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Да не е снимена и 6 сезона веќе? ЈАс од петтата гледав некоја епизода на нет.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
МИ се свиѓа црниот хумор! на пример ситуацијата кога Бри му го местеше на предузимачот својотсин-педер само за да и биде куќата реновирана на време! не сум некој голем фан , али коа немаш шо да праиш се наоѓа, интересен хумор има!
Мој фаворит од домаќинките, Сузан!

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Да не е снимена и 6 сезона веќе? ЈАс од петтата гледав некоја епизода на нет.
Не. Се снима 5. сезона моментално. Последна епизода прикажана е минатава недела, на 15.02.2009. Таа беше 15. епизода од 5. сезона.

http://epguides.com/desperatehousewives/

Овде можеш да ги следиш епизодите, која кога ќе се емитува за да знаеш кога да си ја најдеш. (обично на нет се појавуваат еден ден по таа дата на емитување). Овде излегуваат http://eztv.it/index.php

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Интересен детаљ од новите епизоди на 5 сезона

Ева Лонгориа и Тери Хачер фатени во страствен бакнеж

Брачниот статус не ги спречил очајните домаќинки Ева Лонгорија и Тери Хачер да разменат страствен бакнеж. Актерките пред тв-камерите сочно се бакнале, бидејќи така пишувало во сценариото за една од новите епизоди на "Очајни домаќинки". Всушност, во новите епизоди актерките меѓу себе си разменувале многу бакнежи, а овој на Лонгориа и Хачер доаѓа по муабетот за бакнежот со учителката, лезбијка.
Ликот на Ева Лонгорија, Габриела Солис во серијата на двапати ја бакнува Сузан (Хачер) за да провери дали станува збор за пријателски или лезбијски бакнеж. "Јас не ја бакнав неа, таа ме бакна мене", изјавила Тери Хачер.
Лонгорија пак додала: "Па, јас сум извонреден бакнувач. Тери требаше да ми одговори на бакнежот, а патем беше таму, но јас морав да ја одработам целата работа".

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Колку беше неинтересен бакнежот само :) Претеруваат новинариве, како којзнае каква сензација да е оваа вест.
Најпрво новата шефица ја бакна Сузан мислејки дека е лезбејка и Сузан потоа им раскажа на другарките, но не знаеше да го објасни бакнежот и затоа Габриела ја бакна Сузан. И тоа беше глупа сцена, ништо посебно :)

А оваа петта сезона е доста интересна. После 3 години се е поразлично и сите живеат на поинаков начин, имаат нови работни места и има нов лик којшто е многу мистериозен.
Само не знам петтава сезона дали е последна или ќе има уште?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Вечер ќе ја гледам таа епизода, едвај чекам да видам што ќе биде :smir:

Патем, уште 7 епизоди до големото финале :pipi:

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Колку беше неинтересен бакнежот само :) Претеруваат новинариве, како којзнае каква сензација да е оваа вест.
Најпрво новата шефица ја бакна Сузан мислејки дека е лезбејка и Сузан потоа им раскажа на другарките, но не знаеше да го објасни бакнежот и затоа Габриела ја бакна Сузан. И тоа беше глупа сцена, ништо посебно :)

А оваа петта сезона е доста интересна. После 3 години се е поразлично и сите живеат на поинаков начин, имаат нови работни места и има нов лик којшто е многу мистериозен.
Само не знам петтава сезона дали е последна или ќе има уште?
Ке има уште 2 сезони, значи до 7 сигурно. Имаше некои гласини дека ке тераат и до 9 сезона, па дури и до 11та.
Проблемот е тоа што Марк Чери сака серијата да заврши со голема гледаност и популарност.

А за тоа дека новинарите претеруваат, тоа е факт. Мора да биде така зошто им падна гледаноста на серијата во УСА, од 19 милиони гледачи на премиера, падна на 14 милиони :toe:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ке има уште 2 сезони, значи до 7 сигурно. Имаше некои гласини дека ке тераат и до 9 сезона, па дури и до 11та.
Проблемот е тоа што Марк Чери сака серијата да заврши со голема гледаност и популарност.

А за тоа дека новинарите претеруваат, тоа е факт. Мора да биде така зошто им падна гледаноста на серијата во УСА, од 19 милиони гледачи на премиера, падна на 14 милиони :toe:
Гледаноста на сите серии во америка нагло падна за последниве две години. Затоа е и таа разлика во бројки. Но Очајни Домаќинки се уште е во првите десет најгледани серии годинава така да нема страв од лоши рејтинзи.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.099
Поени од реакции
174
Моментално во Австралија ја прикажуваат 5тата сезона.Една од моите најомилени серии е Desperate Housewives.

Najomilena od domakinkite mi e Susan,pa Gabi.:pos2::tv:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Порано ги пратев ама сега не. Четврта сезона ја симнував од на интернет и ја гледам ама бев многу загреан за филмот, за разлика од сега. Пета ке ја гледам ко ке ја давет на А1 ТВ. А иначе Габриела ми се допага најмногу а името Очајни по мое го носет само заради Сузан.

Kajgana Shop

На врв Bottom