Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
:( Супер епизода со добри моменти, се разбира, како и секогаш.
Отсекад сум го мразел Орсон, а сега уште повеќе.Идиот, кукавица...нема зборови што ќе го опишат во оваа епизода.Толку глупо нешто.
Не сакам Иди да умреее :(

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Веројтно ќе умре Иди.
Не за друго, Николет Шеридан изјави дека ќе ги напушти очајните домаќинки, па со тоа мораа сценаристите да се ослободат од неа.
Јас очекував нејзина смрт баш вака во некој значаен момент.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
5тава сезона дефинитивно ми е најјака... сеа баш ја гледав 12тата епизода...
абе читнав нешто на интернет имаше као демек нешто насловна нумера на 6тата сезона... се снима,снимана е или нема да има???

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
5тава сезона дефинитивно ми е најјака... сеа баш ја гледав 12тата епизода...
абе читнав нешто на интернет имаше као демек нешто насловна нумера на 6тата сезона... се снима,снимана е или нема да има???
За тоа немам читано нигде, каде го најде? Ако може линкче :pipi:

Сите сезони се супер, ама во 5тата има најмногу новости. Штета што сега има пауза од еден месец, на најинтересното прекинаа:toe:

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Па иэгледа ке умре Иди, мада нигде го нема тоа, ама и јас читав дека ќе си эаминува од серијата така да којэнае што може да се случи. Иначе эа следната епиэода имаше нешто ќе иделе сите пријателки на Иди кај синот нејэин да му кажат што се случило со неа, а што се случило којэнае. Ке почекаме малку па ќе видиме.

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Тоа со Иди веќе се случи во 18 епизода, кога со колата удри во столб.

Кај оваа серија ми се допаѓа тоа што има доста хумор и смешни сцени, ама претеруваат со мистериите, аман веќе од нив, и се се врти околу Мајк Делфино.
Наместо Иди требаше да ја истераат Сузан, нејзината улога е pointless во серијава

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Сузан е најсмешна ако е за тоа и таа е главната домаќинка според мене, така да мислам дека Иди добро е што ја избациле од серијата зашто којзнае уште колку ќе поминеше до крајот

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Читав спојлери на наредната 19 епизода :pos2::pos2::pos2:
Само не знам дали тоа е точно, ама според веб странава во периодот од тие 5 години Иди спиела со сите машки улоги во серијата(мислам на Том, Карлос, Орсон, Мике... па дури и некојси дечко на г-ѓа Мекласки)

Не ми се чека да видам дали се осмелиле тоа да го направат во една епизода:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Сега гледам дека на германската телевизија Про 7 ја даваат 5тата сезона од домакинките

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Ј

јовица11

Гостин
Аман веќе цел месец помина без нова епизода, па нека се вратат пааа, кој ќе чека до 19-ти?:(

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Мислиш 20ти

Мое мислење е дека чекањето ке се исплати.
Сепак Марк најдоброто го остава за крај :vozbud::vozbud::vozbud:

J

JOEY JORDISON

Гостин
серијалов требало да се вика очајни курви ебате :vozbud::vozbud:

Ј

јовица11

Гостин
Зар никој не ја гледаше новата епизода со смртта на Бри?!
Јас не можев да се воздржам и читнав некој споилери и од она што прочитав ќе ме чека доста трогателна и убава епизода.Бегам да ја гледам, само што ми се симна:coffee:Подоцна коментари.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Зар никој не ја гледаше новата епизода со смртта на Бри?!
Јас не можев да се воздржам и читнав некој споилери и од она што прочитав ќе ме чека доста трогателна и убава епизода.Бегам да ја гледам, само што ми се симна:coffee:Подоцна коментари.
Етепали ја Иди не Бри. Бри will never die.

Kajgana Shop

На врв Bottom