Desperate Housewives

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
:( Супер епизода со добри моменти, се разбира, како и секогаш.
Отсекад сум го мразел Орсон, а сега уште повеќе.Идиот, кукавица...нема зборови што ќе го опишат во оваа епизода.Толку глупо нешто.
Не сакам Иди да умреее :(

Веројтно ќе умре Иди.
Не за друго, Николет Шеридан изјави дека ќе ги напушти очајните домаќинки, па со тоа мораа сценаристите да се ослободат од неа.
Јас очекував нејзина смрт баш вака во некој значаен момент.

5тава сезона дефинитивно ми е најјака... сеа баш ја гледав 12тата епизода...
абе читнав нешто на интернет имаше као демек нешто насловна нумера на 6тата сезона... се снима,снимана е или нема да има???

5тава сезона дефинитивно ми е најјака... сеа баш ја гледав 12тата епизода...
абе читнав нешто на интернет имаше као демек нешто насловна нумера на 6тата сезона... се снима,снимана е или нема да има???

За тоа немам читано нигде, каде го најде? Ако може линкче :pipi:

Сите сезони се супер, ама во 5тата има најмногу новости. Штета што сега има пауза од еден месец, на најинтересното прекинаа:toe:

Па иэгледа ке умре Иди, мада нигде го нема тоа, ама и јас читав дека ќе си эаминува од серијата така да којэнае што може да се случи. Иначе эа следната епиэода имаше нешто ќе иделе сите пријателки на Иди кај синот нејэин да му кажат што се случило со неа, а што се случило којэнае. Ке почекаме малку па ќе видиме.

Тоа со Иди веќе се случи во 18 епизода, кога со колата удри во столб.

Кај оваа серија ми се допаѓа тоа што има доста хумор и смешни сцени, ама претеруваат со мистериите, аман веќе од нив, и се се врти околу Мајк Делфино.
Наместо Иди требаше да ја истераат Сузан, нејзината улога е pointless во серијава

Сузан е најсмешна ако е за тоа и таа е главната домаќинка според мене, така да мислам дека Иди добро е што ја избациле од серијата зашто којзнае уште колку ќе поминеше до крајот

Читав спојлери на наредната 19 епизода :pos2::pos2::pos2:
Само не знам дали тоа е точно, ама според веб странава во периодот од тие 5 години Иди спиела со сите машки улоги во серијата(мислам на Том, Карлос, Орсон, Мике... па дури и некојси дечко на г-ѓа Мекласки)

Не ми се чека да видам дали се осмелиле тоа да го направат во една епизода:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Сега гледам дека на германската телевизија Про 7 ја даваат 5тата сезона од домакинките

Аман веќе цел месец помина без нова епизода, па нека се вратат пааа, кој ќе чека до 19-ти?:(

Мислиш 20ти

Мое мислење е дека чекањето ке се исплати.
Сепак Марк најдоброто го остава за крај :vozbud::vozbud::vozbud:

серијалов требало да се вика очајни курви ебате :vozbud::vozbud:

Зар никој не ја гледаше новата епизода со смртта на Бри?!
Јас не можев да се воздржам и читнав некој споилери и од она што прочитав ќе ме чека доста трогателна и убава епизода.Бегам да ја гледам, само што ми се симна:kafe:Подоцна коментари.

Зар никој не ја гледаше новата епизода со смртта на Бри?!
Јас не можев да се воздржам и читнав некој споилери и од она што прочитав ќе ме чека доста трогателна и убава епизода.Бегам да ја гледам, само што ми се симна:kafe:Подоцна коментари.

Етепали ја Иди не Бри. Бри will never die.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom