Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Ја гледам со особено внимание последнава сезона, можеби затоа што е последна :(:)
Не би сакал да заврши, но некако чувствувам дека последните епизоди не знаат веќе што да вметнат.:P
На пример, во последната епизода (од вчера), случката со Бри беше апла ископирана од речиси истата во Сексот и градот (таму со Кери).:D

И што се случува со Грејс, биолошката ќерка на Габи? Демек си заминаа и Габи сосем ја заборави откако се деси тоа со Алехандро.
Апропо нели и Том имаше ќерка со друга жена, зошто и тоа девојче го исклучија од серијата и еве до сега го нема?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ја гледам со особено внимание последнава сезона, можеби затоа што е последна :(:)
Не би сакал да заврши, но некако чувствувам дека последните епизоди не знаат веќе што да вметнат.:P
На пример, во последната епизода (од вчера), случката со Бри беше апла ископирана од речиси истата во Сексот и градот (таму со Кери).:D

И што се случува со Грејс, биолошката ќерка на Габи? Демек си заминаа и Габи сосем ја заборави откако се деси тоа со Алехандро.
Апропо нели и Том имаше ќерка со друга жена, зошто и тоа девојче го исклучија од серијата и еве до сега го нема?
Катастрофа е станата серијава 2 сезони по ред веќе, дури и провидна станува. Ја гледам зошто ја гледам уште од првата сезона, да ја догледам до крај.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.048
Поени од реакции
105
Ја гледаше некој последнава излезена епизода?

Каде одат со серијава овие ???

Веќе се гледа дека крајот сите ќе не разочара.. Зошто 8 години ја гледаме...

Епизодите сеуште не се ме разочарале, но приказнава веќе ја расипаа и со последнава епизода неможат да ја вратат за среќно да си заврши :(

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Катастрофа е веќе серијава, не знаат што да изнаправат повеќе.
--- надополнето: 14 март 2012 во 23:23 ---
Но, морам да ја пофалам Бри, како што поминуваат сезониве мене ми е се поубава и поубава, ненормално се држи за нејзини години.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Сабота и недела на Канал 5 ќе се дава турска верзија на ОЧАЈНИ ДОМАЌИНКИ од 20 часот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ако ми правите во темава муабет за турскиот идиотлук од серијава ќе ве сокапам од банови. Не ми ја споредувајте Марша Крос со некоја Атиџе таму... Отворете си нова тема.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Може прво машко сум на темава, втора сезона глеам сеа, порано подгледував на а1 фокс лајв и ај реков од почеток да фатам, ама не ми е толку интересно ко шо ми беше на тв, малце сум подразочаран.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Заврши серијата. Ве бендиса, не ве бендиса, коментари за финалето?
Мене ми беше ок, ми се направи ќејф што заврши среќно за сите.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Јас ко што читав по нетов мислењата се поделени за финалето. На такви што им се допадна крајот и на такви што се разочарани. Јас спаѓам во вторите. Не е среќен крај за мене што никогаш повторно не се видоа, што целата серија беше заснована на нивното пријателство, цела серија се потенцираше колку е битно тоа пријателство, а на крајот испадна дека воопшто не било ниту битно, ниту цврсто. И затоа ми е разочарувачки. Убаво што сите постигнаа некаков успех, ама ова воопшто не ми се допадна.
Не ми се свиѓаше ни како се разреши случајот со убиството, толку просто, несредено, неуверливо...
Ама пак, по толку време гледање жал ми е што заврши серијата.:)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Јас ко што читав по нетов мислењата се поделени за финалето. На такви што им се допадна крајот и на такви што се разочарани. Јас спаѓам во вторите. Не е среќен крај за мене што никогаш повторно не се видоа, што целата серија беше заснована на нивното пријателство, цела серија се потенцираше колку е битно тоа пријателство, а на крајот испадна дека воопшто не било ниту битно, ниту цврсто. И затоа ми е разочарувачки. Убаво што сите постигнаа некаков успех, ама ова воопшто не ми се допадна.
Не ми се свиѓаше ни како се разреши случајот со убиството, толку просто, несредено, неуверливо...
Ама пак, по толку време гледање жал ми е што заврши серијата.:)
Па јас и не би рекла дека имаа толку цврсто пријателство. Да, они меѓу себе и Мери Алис цело време збореа колку многу се сакаат итн., ама уствари како странци чуваа тајни една од друга. Мене тоа не ми е пријателство. Линет кога откри за ракот не им кажа. Сузан кога ја имаше таа секси работата криеше. Тоа се две работи on the top of my head. Сигурно дека има уште многу. Мене тоа не ми е пријателство.

Член од
21 јуни 2013
Мислења
158
Поени од реакции
111
Лелелее многу ми е криво дека умре МАЈКККккк. ептен го сакав :( :place:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.323
Поени од реакции
17.775
Ја имам гледано на А1, Фокс лајф... ама не онака редовно, само од прилика се сеќавам што како беше, затоа се решив од почеток да ја почнам и за сега стигнав до четврта сезона.

Според досегашниве случувања, Линет ми е омилена. Знае буквално од секоја ситуација како да се извлече, најприземна ми изгледа, има ептен цврст карактер, кога сака нешто и е апсолутно во право, а бе има да го исполни па што сака нека е. На ваков или таков начин. :D
Втора на листа ми е Габи. Многу ми е интересна. :D Постапките не и' се баш нај како што треба, ама интересна ми е бре. Она не може да биде негативен лик во никој случај. :D
Трета е Бри. Од една страна и' се „дивам“ како успева да остане смирена и покрај се', како се труди да ги исправи нештата и да држи се' под контрола, ама не е нормално тоа бре. :D Убаво викаат, испод мира, триста вира. Преголем перфекционист. :unsure: И фаала Богу што се оттргна од тој аптекарот, забеганиот, аууууу не можев да го смислам, психопат. :pov:
И последна е Сузан. Многу е смотана бе. :X3: Да може, шест души ќе сака истовремено. Конечно на крајот на трета сезона и' текна да се реши за Мајк. Алелуја! Де кај бившиот сопруг, де кај еден, де кај друг и што е најтрагично она сите ги сака. А бе шо да ти кажам. :D Малку си ги замениле улогите со ќерка и', очигледно Џули повозрасно се однесува и носи многу пореални одлуки.

Ајјј, како можев да ја забораам МекКласки (како и да се пишува :D), најѕверка бабичка. :D И она со Линет под рака, омилени ми се. :D
Иди на почетокот ме нервираше многу, ама во последно време не толку, баш обратно. :D
Од машките ликови омилен ми е Мајк и ондак то. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom