Не мислеа дека ќе бидат толку јаки и не аплицираа за европа, нема тука ништо лошо. Не се преценуваат како екипите од другите лиги.
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/seasoncountry/index.htmlСлаби се во Европа
То не ни беше тема на дискусија туку муабетот дека е отров за гледање и не паѓале голови што тотално не е точно почнувајќи од Серија Б завршувајќи со Серија А. Утакмиците против еден тим не се мерило. На пример да ги земиме Џенова не поразија ова година и изиграја маестрално со нас за да стигни наредната да изгубат од Каљари (пример) и сега јас цела година треба да трубам дека Џенова игра интересен фудбал, дека е многу добра а фактички ете му се погодил денот против нас.Ок тоа..ама рачунај освен јуве нема кој да се носи во ЛШ..:Рома како втора од СЕрија А секад ја посрамотуваат и си играат мајтап со нејзе...уште е тапа квалитетот на калчото
играш курот ...
Сега ќе падни аргумент слаби биле другите оваа година зато од наредната поинаку ќе било. Нормално сите се слаби и не ги бива и има изговори кога се работи за други лиги значи чисти изговори ама ако не напрајме резултати очекувани тогаш Италијанската е слаба и не е изговор туку е факт. Таја е она мала разлика. Црно или бело тука на форум нема сиво.http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/seasoncountry/index.html
играш курот или ... ?
а пази,ако Јувентус (дај боже) ја натрти Барселона у сабота ги прескокаме шпанциве и ја завршуваме сезонава со преку 20000 бодови,нешто што не се десило годиништа наназад
Останува само посериозно да играат ЛЕ екипиве и двеве милански екипи да се соземат па може да има пресврт у бодовите и слично.Сега ќе падни аргумент слаби биле другите оваа година зато од наредната поинаку ќе било. Нормално сите се слаби и не ги бива и има изговори кога се работи за други лиги значи чисти изговори ама ако не напрајме резултати очекувани тогаш Италијанската е слаба и не е изговор туку е факт. Таја е она мала разлика. Црно или бело тука на форум нема сиво.
Летово се најавувани промени на подобро и во двата клуба па ќе видиме.Две сезони како годинешнава и го враќаме местото што беше изгубено. АМА.... мое мислење е дека без јаки Милан и Интер нема гаранции за таков успех
Тоа би била добра вест од Милано, само мислам дека е рано со колежот од есен. Ве чека многу работа со оглед во каква ситуација сте. Али ако ова е почеток на квалитетна и сериозна работа во тимовите и после тој прв чекор следуваат уште такви....Летово се најавувани промени на подобро и во двата клуба па ќе видиме.
Се надевам на успешно лето за сите па да се кољаме од септември а не по 40 бода да е разликата.
Не викам дека одма ќе конкурираат за Скудето(иако сфе е можно) али подруго е коа ќе се тепаат тие две екипи за фторо и трето место, нели?Тоа би била добра вест од Милано, само мислам дека е рано со колежот од есен. Ве чека многу работа со оглед во каква ситуација сте. Али ако ова е почеток на квалитетна и сериозна работа во тимовите и после тој прв чекор следуваат уште такви....![]()
Е ТАКА БЕ ДЕЧКО!Мене од мал коа бев, Милано увек ме асоцирал со AC Milan, Интер тоа време мислев дека е задградие(не предградие)од Милано![]()
![]()
Е така, ама ко ќе навалат интерашиве да ме браниш...или кажи некое скришно местоЕ ТАКА БЕ ДЕЧКО!
Нешто ко Волково и Мралино шо се за Скопје.
обавезно!Е така, ама ко ќе навалат интерашиве да ме браниш...или кажи некое скришно место![]()
![]()