- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
само признај прво колку титули стварно имате :Д
аман бе, ко да не знаете да броите до 33 да го ебам 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само признај прво колку титули стварно имате :Д
аман бе, ко да не знаете да броите до 33 да го ебам 

Таман заврши сезоната.@ManUtdChampions почнаа за титулите![]()

Почнати сме одамна, некое време се стишија пошо беа во депресија од клубовите што ги поддржуваат... и ете читај страна назад ќе видиш дека има искра надеж за опоравак на истите и јас нормално им посакав успех..... а тие ми се фаќаат за титулите...а сто пати ги имаме броено и толку се 33. Јас со леб тие со камен по мене@ManUtdChampions почнаа за титулите![]()

Брат колку да се насмееме малце и хиениве од Премиер да ги донесеме тука па ќе продужиме со сериозен муабет :ДПочнати сме одамна, некое време се стишија пошо беа во депресија од клубовите што ги поддржуваат... и ете читај страна назад ќе видиш дека има искра надеж за опоравак на истите и јас нормално им посакав успех..... а тие ми се фаќаат за титулите...а сто пати ги имаме броено и толку се 33. Јас со леб тие со камен по мене![]()
Тука сум за да се насмееме во секое времеБрат колку да се насмееме малце и хиениве од Премиер да ги донесеме тука па ќе продужиме со сериозен муабет :Д
Него за во сабота Јуве со цел тим патува? Погба а-у?

Тука сум за да се насмееме во секое време
Без Пол на мочање не се оде не пак во финале
За кладилница ме прашвиш или симпатичен ти е Погба, та покрај него ќе навијаш и за Јуве![]()
Искрено да глеаме на работите и тогаш нејќев да освои Интер и сеа нема да сакам Јуве да е шампион.
Не ми е логично да посакувам успех на конкурент. Сфеедно би ми било за Лига Европа пример али за Лига на Шампиони н-и-к-а-к-о!
Па у право си може да се рокнеме сред Сан Сиро (населбата) пошто на Меаца (стадионот) нема да ни дозволат да внесеме боНби!Не викам дека одма ќе конкурираат за Скудето(иако сфе е можно) али подруго е коа ќе се тепаат тие две екипи за фторо и трето место, нели?
Али прво треба да почекаме и да видиме дали уствари ќе има промени пошо ако нема џабе се муабетиве.
Можно е со Џонтра и Коби-то да се рокнеме сред Сан Сиро(кој кур Меаца?) пошо треба сфетот да дознае за тоа што се случува со најбитниот тим во Милано(Милан за да нема забуни) и резервниот тим(Интер за да нема забуни)
преку куроф ебаго

Па у право си може да се рокнеме сред Сан Сиро (населбата) пошто на Меаца (стадионот) нема да ни дозволат да внесеме боНби!![]()

Ти пукај од смеење колку сакаш ја ти кажувам како стојат стварите.Не се прај паметен![]()

Откога заврши сезонава муабетиве ви се што да ти кажам...

Откога заврши сезонава муабетиве ви се што да ти кажам...