DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Јас мислам дека Батистута е далеку подобар фудбалер од Инзаги и во техника, и во класа и во се.
See what I did there 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Е ТАКА БЕ ДЕЧКО!
Нешто ко Волково и Мралино шо се за Скопје.

Ова е Серија А. Такви мота у фан клуб Ливерпул и Премиер Лига.Следната сезона е наша, така беше мотото?

Ти не замарај, се гледаме со трофејот на 7ми!!!Ова е Серија А. Такви мота у фан клуб Ливерпул и Премиер Лига.![]()
изгледа глупо но потегот на Пароло е глуп, закаснета реакција и го удри чист втор жолт..
Мислам дека гол на гости.Малце оф топик од Сериа А
Да прашам нешто во врска со Сериа Б бидејки досега не сум го знаел тоа.
За третото место кое води во Сериа А, сакам да прашам како една екипа оди понатаму во случај кога во двомечот резултатот е изедначен т.е. екипите имаат по една победа.
Или во денешниот случај со Болоња. Гледам на резултати пишува дека Болоња оди понатаму.
Според ова ми асоцира на тоа дека екипата која била подобро рангирана во регулариниот дел во тој случај оди понатаму, но не сум сигурен...
Епа Болоња тепаше 0-1 во гости, а дома загуби 2-3, така да ништо од тоа.Мислам дека гол на гости.
Така е, Болоња оди во финале во плејоф затоа што подобро е рангирана во регуларниот дел.Малце оф топик од Сериа А
Да прашам нешто во врска со Сериа Б бидејки досега не сум го знаел тоа.
За третото место кое води во Сериа А, сакам да прашам како една екипа оди понатаму во случај кога во двомечот резултатот е изедначен т.е. екипите имаат по една победа.
Или во денешниот случај со Болоња. Гледам на резултати пишува дека Болоња оди понатаму.
Според ова ми асоцира на тоа дека екипата која била подобро рангирана во регулариниот дел во тој случај оди понатаму, но не сум сигурен...
Епа не знам, еве @Толстој не пропушта утакмица од Серија Б, сигурно, милион посто знае.Епа Болоња тепаше 0-1 во гости, а дома загуби 2-3, така да ништо од тоа.
зш бе сакаш да видишКолку да се дешава нешто.Во случај на пораз на Јуве во ЛШ ќе видиш како ќе се напуни темава инстантно
него ја сакам да видам дуел @Castiel vs @Сладоледџија