Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Слаби се во Европа
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/seasoncountry/index.html
играш курот или ... ?

а пази,ако Јувентус (дај боже) ја натрти Барселона у сабота ги прескокаме шпанциве и ја завршуваме сезонава со преку 20000 бодови,нешто што не се десило годиништа наназад

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
Ок тоа..ама рачунај освен јуве нема кој да се носи во ЛШ..:Рома како втора од СЕрија А секад ја посрамотуваат и си играат мајтап со нејзе...уште е тапа квалитетот на калчото
То не ни беше тема на дискусија туку муабетот дека е отров за гледање и не паѓале голови што тотално не е точно почнувајќи од Серија Б завршувајќи со Серија А. Утакмиците против еден тим не се мерило. На пример да ги земиме Џенова не поразија ова година и изиграја маестрално со нас за да стигни наредната да изгубат од Каљари (пример) и сега јас цела година треба да трубам дека Џенова игра интересен фудбал, дека е многу добра а фактички ете му се погодил денот против нас.

Едноставно сакале или не да признајме во Серија А 80% од екипите почнаја да играт напаѓачки и пресинг фудбал, кој не гледа други екипи освен своите тука ќе згреши.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/seasoncountry/index.html
играш курот или ... ?

а пази,ако Јувентус (дај боже) ја натрти Барселона у сабота ги прескокаме шпанциве и ја завршуваме сезонава со преку 20000 бодови,нешто што не се десило годиништа наназад
Сега ќе падни аргумент слаби биле другите оваа година зато од наредната поинаку ќе било. Нормално сите се слаби и не ги бива и има изговори кога се работи за други лиги значи чисти изговори ама ако не напрајме резултати очекувани тогаш Италијанската е слаба и не е изговор туку е факт. Таја е она мала разлика. Црно или бело тука на форум нема сиво.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Сега ќе падни аргумент слаби биле другите оваа година зато од наредната поинаку ќе било. Нормално сите се слаби и не ги бива и има изговори кога се работи за други лиги значи чисти изговори ама ако не напрајме резултати очекувани тогаш Италијанската е слаба и не е изговор туку е факт. Таја е она мала разлика. Црно или бело тука на форум нема сиво.
Останува само посериозно да играат ЛЕ екипиве и двеве милански екипи да се соземат па може да има пресврт у бодовите и слично.

Не знам како точно би идела работата али колку години у низа треба да иаме бољи резултати од швабите или кој е таму пред нас за да го вратиме тоа 4-то место?

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Две сезони како годинешнава и го враќаме местото што беше изгубено. АМА.... мое мислење е дека без јаки Милан и Интер нема гаранции за таков успех

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Две сезони како годинешнава и го враќаме местото што беше изгубено. АМА.... мое мислење е дека без јаки Милан и Интер нема гаранции за таков успех
Летово се најавувани промени на подобро и во двата клуба па ќе видиме.

Се надевам на успешно лето за сите па да се кољаме од септември а не по 40 бода да е разликата.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Летово се најавувани промени на подобро и во двата клуба па ќе видиме.

Се надевам на успешно лето за сите па да се кољаме од септември а не по 40 бода да е разликата.
Тоа би била добра вест од Милано, само мислам дека е рано со колежот од есен. Ве чека многу работа со оглед во каква ситуација сте. Али ако ова е почеток на квалитетна и сериозна работа во тимовите и после тој прв чекор следуваат уште такви....:zloo:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Тоа би била добра вест од Милано, само мислам дека е рано со колежот од есен. Ве чека многу работа со оглед во каква ситуација сте. Али ако ова е почеток на квалитетна и сериозна работа во тимовите и после тој прв чекор следуваат уште такви....:zloo:
Не викам дека одма ќе конкурираат за Скудето(иако сфе е можно) али подруго е коа ќе се тепаат тие две екипи за фторо и трето место, нели?

Али прво треба да почекаме и да видиме дали уствари ќе има промени пошо ако нема џабе се муабетиве.

Можно е со Џонтра и Коби-то да се рокнеме сред Сан Сиро(кој кур Меаца?) пошо треба сфетот да дознае за тоа што се случува со најбитниот тим во Милано(Милан за да нема забуни) и резервниот тим(Интер за да нема забуни)

преку куроф ебаго

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Мене од мал коа бев, Милано увек ме асоцирал со AC Milan, Интер тоа време мислев дека е задградие(не предградие)од Милано :toe: :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Мене од мал коа бев, Милано увек ме асоцирал со AC Milan, Интер тоа време мислев дека е задградие(не предградие)од Милано :toe: :D
Е ТАКА БЕ ДЕЧКО!

Нешто ко Волково и Мралино шо се за Скопје.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Е така, ама ко ќе навалат интерашиве да ме браниш...или кажи некое скришно место:D :LOL:
обавезно!

само признај прво колку титули стварно имате :Д

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom