И он ќе ни кажува за лоши аеродромски шеми, ти се молам нема ни брада а не лице за вакви муабети.Ме потсетија сега во ФК Ливерпул на времето кога ја бојкотираа темава. Ја бојкотираа темава бе
Па уште и Пеџа бил иницијатор на бојкотот уствари![]()
Не може на пластичен ништо сам да му текне.Ме потсетија сега во ФК Ливерпул на времето кога ја бојкотираа темава. Ја бојкотираа темава бе
Па уште и Пеџа бил иницијатор на бојкотот уствари![]()
More Peja si krena funkcija. Od protestive i donev kjari pozicija. Uste nie ostanavme , 10 godini za usi ne vlecat samo.Ако ги следи и нашиве кампери истата судбина од Пул, нека се простат од власт барем 26 години![]()
Кога ќе прочитав вакви работи а уште појако слушнам од мочковци како мене по 20 год што они пратат фудбал 2003-4 што е нормално кој кур разбирале пред тоа.Па тоа е најголемата трагедија и парадокс на постоењето на фановите на Челзи, вие го пратите последни 10 години и точно за тој период имате повеќе успех, ама има една интересна работа, фудбалот не почнал пред 10 год (за среќа се играло многу пред тоа). И како што вика еден ваш фан на видеото претходно "I Was There When We Were Sh#t! " вие тоа не го знаете или пак не сакате да го признаете.
Џабе, глуп еси фрчат лајкови помеѓу магистеров и џену![]()
kako da ti kazam, ubav si ama glup![]()
Не знам поглупи навивачи од на Арсенал ретко се сретнуваат кога ќе им го критикуваш клубот како очи да им вадиш...Колку е мочан ПСЖ,толку е и Челзи.
И ти немаш право да вреѓаш само поради тоа што клубот годинава ти освоил титула и се во подем. А скоро сите навивачи на Челзи годинава повеќе искењавте за навивачите на Арсенал отколку што се радувавте на титулата и само заради тоа што некој искоментира дека сте имале досадна игра (а такви имаше и од други клубови ама вие за навивачите на арсенал се фативте).Не знам поглупи навивачи од на Арсенал ретко се сретнуваат кога ќе им го критикуваш клубот како очи да им вадиш...
Како што кажав ниеден клуб не добива подржувачи од страна додека нема успех така е и со Арсенал,Ливерпул ,Челзи и сите други а ти јади си гомна пак![]()
Клеверли > ХендерсонМи делува како „битката“ помеѓу навивачи на Ливерпул и Јунајтед е за класа над оваа помеѓу навивачи на Арсенал и Челзи, на форумоф.
шУзнам![]()