Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Си ја играм 12ката, скурчена ми е али јеби га. Си дадов еден интересен предизвик, во екипа да ми играат играчи исклучиво од бивша Југославија. Пошто во Германија за пријавување играчи нема ограничена квота на странци, играчи од младински погони и слични курци. Ги одбрав Штутгарт и уште у прва сезона т.е на прв трансфер период успеав да скоцкам Балканико тим.

exyustut.jpg

Знам дека е просечен и мртов тимот ама тоа успеав уште во прв трансфер период да соберам. Следното лето ќе се атакува и на класа играчи од типот на Јоветиќ, Модриќ, Манџукиќ. :D
81 милион евра потрошив за сите овие играчи освен Кузмановиќ и Бичакчиќ кои си играа тука. Скоро сите други се платени на рати, на 48 месеци. :D

Ќе може некој да ми даде линк да симнам Menager 15 ама со реалните клупски грбови..

клупските грбови ќе мораш посебно да си ги спуштиш

Ајде добар торент од играва во пп ако може најдов еден на замунда ми го регистрираше како вирус тројанец :/

Ајде добар торент од играва во пп ако може најдов еден на замунда ми го регистрираше како вирус тројанец :/
Сите ќе ти ги регистрира како вируси освен ако не ја купиш оригинал , мора со искл антивирус да ја спушташ , инсталираш и играш .

Сите ќе ти ги регистрира како вируси освен ако не ја купиш оригинал , мора со искл антивирус да ја спушташ , инсталираш и играш .
Е ова боли, зашто ја избришав тотално ... во секој случај фала :D

Извинете дечки знам дека милион пати е прашано али излезе кракнат пач или да си продолжам со 14ката :D ?

Оргиналот го имам за кракувана верзија ќе треба до Јули да се чека.
Од првата и втората слика гледам дека е различен скинот, ај ако не ти е тешко прати наваму по пп да ги видам па кој ми се повеќе допадне да го симнам.

Од првата и втората слика гледам дека е различен скинот, ај ако не ти е тешко прати наваму по пп да ги видам па кој ми се повеќе допадне да го симнам.

Скинот е ист само позадините ги менувам.Еве ти линк од скинот и може да го користиш само ако ги имаш последните апдејти.
http://www.fmscout.com/a-scorpio-fm15-skin.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom