Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Мала офанзива на Гугл Мапс.
Кавадарци станало Kavadartsi на латиница. Ебаго?!
Кратово со албанско име на local, primary, official.
Добро бре, по која логика некој го крстил Кавадарци со Kavadartsi, а Скопје останало Skopje.
Че ја ожолтам цела мапа, па ја на мајка.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Значи тоа скопјаните да не видат нешто од нас.Ние рушивме и го направивме нов плоштад они Скопје 2014 , ние ги освежуваме фасадите на центарот на градот они ја прават зградата папагал.И така копирајки не нас му дојде и редот на Jуриј Гагарин :D:D.Кај и да е и карневал ќе имате како сте тргнале по нас.

(споменикот на Јуриј Гагарин во славната Палестина)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
По што ќе познаеш македонец со назив сељак?

Ти влегува во дуќан со сладолед, го опоменуваш и тој се чуди зошто си му рекол дека не е дозволено да влегува со сладолед во дуќан...(n)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајги, кој рано рани - две среќи граби. Јаааа, мајкатааа. :ROFLMAO: Па се изгубив... Четриесет и пет минути акав низ некои улички низ Чаир. :facepalm::facepalm: Ни гугл мапс не ми помага. :ROFLMAO: Среќа што прашав на кај треба да одам, иначе ќе затепав за Кушкундалево, ко што ми е срам да прашам... :sramezliv:Во образите сум жар црвена, сонцено во глава ме удри. :X3:
И телефонот ми падна од џеб, по грешка го шутнав и ќе ми отидеше од кеј, право у Вардар. :ROFLMAO: И ракавицата за готвење ја забораив на загреана релна. :yid:
И така. Бар си ја тргнав од глава матурската проектна и топ ми е сеа. :noze:
Ај, чао. :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Сум го пропуштил постот на @RickyLFC9 од 3ти април но тоа не значи дека никогаш нема да остане непрочитан.
Нејќам да го возвишувам членот нешто налик на форумска легенда бидејќи со тоа јас би бил самиот контрадикторен со постот со кој се сложувам до последната точка. А дека тоа е чиста вистина, само прочепкајте малку во совеста ќе видите дека не е далеку.
Дејтинг сајт отсекогаш било местово, впрочем како и секоја социјална мрежа во последниве 5-10 години. Не глумите светци (повеќето) дека тука сте само за размена на мислења. Погледајте подлабоко само колку форумски врски се имаат склопено/раскинато. До тука не осудувам никој, јер тоа е една од позитивните алатки на денешницава и затоа ставам реска граница за понатамошниот дел од постот кој следи.
Негативниот момент почнува со групациите кои за жал се длабоко вкоренети во форумскиот живот. Contradictory as I am, сум бил „член“ на повеќе такви групации иако повеќе како спектатор. Иако имало убави моменти, во некои други сум се осеќал ко отпадок слушајќи ги говоркањата кои се неизбежни во тие групации. А се` почнува прво со тие говоркања кои подоцна прераснуваат во озборувања па вадење на афери до измислени (по-психоанализа-на-членски-профили) стории. Е таквите стории поради гадење ме имаат ставено неколкупати во пауза да не пишам неколку недели. Зборам за групации и групации ломотење празна слама како некој имал нешто во животот а кутрите тие биле светци/изигравале life's hard so am I. Тежок е животот, не велам не, но и Македонија е мала земја а форумот е уште помал за да си дозволи толкава нечовечност.
Недостасува малку повеќе разбирање излгеда. И многу повеќе дружба... во прав смисол.
So says Saladin​

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Вчера одам да полагам проектна за матура и по 2-30 минути чекање ми викаат професорката не знаела дека е во комисија и ги нема разгледано проектните дојдете утре во исто време. :popce:
Македонска работа.

Битно прееска ја развалив и не и се замарам повеќе. :ojeaa:

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
Четири месеци играме брканица со еден крт, четири месеци демнење пазење прогонување стапици.
Сабајлево мачката го фатила и жив пред врата го донела, го глеам така уплашен задишан цвили од страв му викам готов си, сеа само да смислам шо ќе ти праам дали да те обесам врзан за нога да висиш на гранка,дали да те удавам во кофа вода или да те нагазам.
Го земав од мачкава го гледам нема повреди, после 5 минути го пуштив во тунелот кај црешата набрзина го снема.
Досадно би било без копилето ,нека копа. Од петок пак брканици, да се опораи малку од стресот :icon_lol:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Три дена болен бев и скоро по цели денови лежев одмарам, на чевртиов Раде ми пишува на чат во фејсбук и правиме интелегентен муабет, вежбам нерви со него :icon_lol:.

А. вино има за продавање во буренца од пет и десет литри, два тони имал, на фактура му го пуштиле, тој шо му го дал знаеш кога ќе види пари на Св. Сава бугарска :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Пред тоа имаше маслинки и сирење за продавање го развива бизнисот дури не му го најдат трагот :icon_lol:.

Ме умре температура еј море гадна работа, ништо друго во животов не ме турка само тоа неколку дена :icon_lol:.

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
Ги љубам оние женчиња кои за омраза не знаат.
Кои се сакаат себеси со цело срце, го љубат партнерот, животот, луѓето.
Оние кои ниедна бивша, сегашна или идна партнерка на љубовникот не ја карактеризираат како грда, напротив. Оние кои ги прифаќаат сите предизвици и промени со отворени раце. Можеби се тажни,не им е сеедно, но навредата и плукањето по други не е достоен излез од таа тага за нив. Ги сакам тие силни жени. Повредени, а сепак со насмевка која топи срца, во која се заљубува секој нареден и нареден и нареден...На која светот и се покорува. И се восхитува. Насмевка на усни од кои не излегува лош збор.
Ги сакам. Ги гушкам. Браво. :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Драга,

Го свиткав зглобот, сфе да му ебам :( На симнување по скали и тоа на последната... :facepalm: А требаше да идам да трчам и вежбам после. Кур ќе вежбам :mad: Лежи сеа у кревет, муле едно :yid:

Сент фром у пичку матер јузинг мај сфе да ти ебам

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ова докториве хипократовата заклетва мислат дека му важи до крајот на работното време.
Два пати ме враќаат денеска иако на време дојдов.

Kajgana Shop

На врв Bottom