Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се случи нешто невидено досега. Играм со МанУтд Мастер лига, на претпоследно ниво на тежина...4 натпревари НЕ ДАДОВ ГОЛ!!! еднаш 0-0 ,3 пати изгубив. Прекинав со цел да не продолжам, ако не тепав уште еднаш ќе го искршев џојстикот. Онаква игра CPU досега не ми прикажал во мојата гејмерска историја. Тотална немоќ, твоите ѕвезди дебили, во споредба со играчите на Свонси и Барнли кои ораат по терен. Совршени пасови и брзи пред се, топка не му се зема. Страшна одбрана, но и покрај тоа и многуте блокирани шутеви, пак секогаш имав на крај повеќе удари од нив, ама џабе или голманот брани или покрај статива или статива :mad: нешто невидено.
Играв пред тоа 2 сезони со ВестХем, играта беше многу попријатна, кога играв добро секогаш победував, сега како да одеднаш компјутеров е на стероиди. Играта си е добра, ама ова како на серии да се вклучува некој чит, не ти дава едноставно да победиш и тоа ти е...:facepalm:

Има некој проблем со играва на Windows 8.1?

Абе ставив win 8.1...е сега дали е до него, дали до графичката драјверите...инсталирам се во ред и пач и се...го ставам она SweetFX што е за да ја подобри графиката, јавува грешки, не се ни стартуваше. Ајде среќа најдов друг пач за графиката, и на него јавува нешто ама се пушта и во ред е, графиката е како што ми беше и на win 7. А да не зборувам и дека во сетингс не ми ја наоѓа Nvidia графичката, туку само интегрираната. :cautious:

Абе ставив win 8.1...е сега дали е до него, дали до графичката драјверите...инсталирам се во ред и пач и се...го ставам она SweetFX што е за да ја подобри графиката, јавува грешки, не се ни стартуваше. Ајде среќа најдов друг пач за графиката, и на него јавува нешто ама се пушта и во ред е, графиката е како што ми беше и на win 7. А да не зборувам и дека во сетингс не ми ја наоѓа Nvidia графичката, туку само интегрираната. :cautious:

Лаптоп не знам, но на ПЦ немам никаков проблем.
Иначе го користам PES PTE PATCH 5.0

Има некој проблем со играва на Windows 8.1?

Јас имам проблем. Малверот кога ми е уклучен, не можам да ја играм, ми прави ерор. Ако го исклучам, пак ми прави ерор, па треба од почеток да ја кракувам. А не можам да ја кракувам со уклучен малвер бајтс или како и да се вика, зошто кракот ми го јавува како вирус.
Чаре? :Д

Јас имам проблем. Малверот кога ми е уклучен, не мом да ја играм, ми прави ерор. Ако го исклучам, пак ми прави ерор, па треба од почеток да ја кракувам. А не можам да ја кракувам со уклучен малвер бајтс или како и да се вика, зошто кракот ми го јавува како вирус.
Чаре е да изгасиш и играј,може и доколку има опција во софтверот да го додадеш кракот како аllowed .

Чаре е да изгасиш и играј,може и доколку има опција во софтверот да го додадеш кракот како аllowed .

Цело време ми го појавува како грешка доле, со тоа знамето, ме замара и плус адблокерот ми нема фунцкија, ми се појавуваат скокачки реклами на броусер...[DOUBLEPOST=1428020463][/DOUBLEPOST]Сепак фала :)

Јас имам проблем. Малверот кога ми е уклучен, не можам да ја играм, ми прави ерор. Ако го исклучам, пак ми прави ерор, па треба од почеток да ја кракувам. А не можам да ја кракувам со уклучен малвер бајтс или како и да се вика, зошто кракот ми го јавува како вирус.

Направи у антивирусот(малверот) exception на локацијата од каде што го земаш кракот, и локацијата каде го ставаш.

Направи у антивирусот(малверот) exception на локацијата од каде што го земаш кракот, и локацијата каде го ставаш.

Фала, многу фала. Ќе требаше да се префрлам на ФИФА :D

Останав единствен изгледа на пес, па затоа никој не сакаше да ми помогне. Дури и @Донев ме одбегнуваше, само за да се префрлам на фифа :D

Фала уште еднаш :)

Фала, многу фала. Ќе требаше да се префрлам на ФИФА :D

Останав единствен изгледа на пес, па затоа никој не сакаше да ми помогне. Дури и @Донев ме одбегнуваше, само за да се префрлам на фифа :D

Фала уште еднаш :)
Е што, го направи така?

Па и јас ти кажав да го ставиш како исклучок во тоа дифендерот :D

Не брат, ти ми кажа „инсталирај фифа, боље е“ и ме тераше да копирам нешто у систем64, да ми јебе виндоус :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom