Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене е супер онлајн, јас само така и играм, мислам дека нема врска дали е на пс4 и пц, пошто претпоставувам дека ја играш на пц. Нема никаков проблем за онлајн играњеА уствари што е најинтересно да се игра онлајн? Наместив се, пробав, играв во еден турнир ама испаднав во квалификациите. На 3 средби само едно нерешено извадив. Ме нервира што спора е реакцијата на играчите. Има барем 1 сек доцнење од кога ќе притиснам нешто, па да се примени. Сегде е така?
Шо интернет имаш? Јас сум на Телекабел, ама земам безжично од модемот.Кај мене е супер онлајн, јас само така и играм, мислам дека нема врска дали е на пс4 и пц, пошто претпоставувам дека ја играш на пц. Нема никаков проблем за онлајн играње
Preku T-Home obicen ama povrzan mi e so Lan. Neznam zosto ti kasni, so garancija imas pobrz net od meneШо интернет имаш? Јас сум на Телекабел, ама земам безжично од модемот.
Тебе моментално ти подаваат играчите кога стискаш копче? пример кога играм офлајн се си е супер, ама онлајн има каснење.Preku T-Home obicen ama povrzan mi e so Lan. Neznam zosto ti kasni, so garancija imas pobrz net od mene
Isto kako oflajn nema nikakva razlika,samo da ne dojde do zabuna igram na ps4Тебе моментално ти подаваат играчите кога стискаш копче? пример кога играм офлајн се си е супер, ама онлајн има каснење.
Input lag on PES 2015 pc exists.
But exists due to V-sync.
If you disable V-sync and let the framerate to be unlimited (mine reach 800FPS) the input lag is ZERO!