Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја играм, ама на пс4, незнам дали може да се убацам со вас :D

А уствари што е најинтересно да се игра онлајн? Наместив се, пробав, играв во еден турнир ама испаднав во квалификациите. На 3 средби само едно нерешено извадив. Ме нервира што спора е реакцијата на играчите. Има барем 1 сек доцнење од кога ќе притиснам нешто, па да се примени. Сегде е така?

А уствари што е најинтересно да се игра онлајн? Наместив се, пробав, играв во еден турнир ама испаднав во квалификациите. На 3 средби само едно нерешено извадив. Ме нервира што спора е реакцијата на играчите. Има барем 1 сек доцнење од кога ќе притиснам нешто, па да се примени. Сегде е така?
Кај мене е супер онлајн, јас само така и играм, мислам дека нема врска дали е на пс4 и пц, пошто претпоставувам дека ја играш на пц. Нема никаков проблем за онлајн играње

Кај мене е супер онлајн, јас само така и играм, мислам дека нема врска дали е на пс4 и пц, пошто претпоставувам дека ја играш на пц. Нема никаков проблем за онлајн играње
Шо интернет имаш? Јас сум на Телекабел, ама земам безжично од модемот.

Preku T-Home obicen ama povrzan mi e so Lan. Neznam zosto ti kasni, so garancija imas pobrz net od mene
Тебе моментално ти подаваат играчите кога стискаш копче? пример кога играм офлајн се си е супер, ама онлајн има каснење.

Тебе моментално ти подаваат играчите кога стискаш копче? пример кога играм офлајн се си е супер, ама онлајн има каснење.
Isto kako oflajn nema nikakva razlika,samo da ne dojde do zabuna igram na ps4

Играва на ПЦ има input lag, значи играчот не го прави одма она што ќе му биде зададено како команда од оној кој игра.
На ПС4 играва е нормална, односно функционира како сите претходни пес на ПЦ, заклучно со 2013.

Input lag on PES 2015 pc exists.
But exists due to V-sync.
If you disable V-sync and let the framerate to be unlimited (mine reach 800FPS) the input lag is ZERO!

Оние кои играат на ПЦ, нека гуглаат PES 2015 input lag fix. Ваљда ќе најдат нешто.
Порано имаше можност да се изгаси ова преку settings у фолдерот на ПЕС, сеа мора да се чепка преку Nvidia или AMD control panel.

Пес за ПЦ е тиња во однос на конзоли, посебно ПС4.

Последно уредено:
Online на PC доцни, има лаг

Фул трејлер на 12-ти, петок.

Ваљда нема да се изгомнизираат па пак да им дадат на конзолите боље верзија од ПЦ, наместо у најмала рака иста како со пес 2015.

колку им се фалц фациве на 2016 од што видов, не ми е јасно како усраа добра игра почнувајќи од тињата 2011 па со 2013 се поправија и наваму се што праат е џубре

Нишо,останува од 2015 гемплејот,само шминка на Мастер Лигата и околу дизајн и слични нешта . Оверал,пак се тапа кога треба лиценци да донесат . Ебана Борусија Дортмунд ја немаше во 15ката :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom