Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Фала, многу фала. Ќе требаше да се префрлам на ФИФА :D

Останав единствен изгледа на пес, па затоа никој не сакаше да ми помогне. Дури и @Донев ме одбегнуваше, само за да се префрлам на фифа :D

Фала уште еднаш :)

Не си единствен, и јас ја играм, но не со некој преголем интензитет. Кога излезе ја играв ептен, па фифа се префрлив(ја купив за брат ми), малку да ја да ја поиграм, и пак на пес. Многу е боље од 14-ката, затоа и ја играм. Во спротивно, ќе се прашавме. :D

Само шо ја остајв :D Мастер лига играм одвреме-навреме, во Манќестер сум појден.

Јас царе, 2 сезона ЛШ освојФ со Интер. :D
Ама пред то страшен ремонт напрајв.

Јас царе, 2 сезона ЛШ освојФ со Интер. :D
Ама пред то страшен ремонт напрајв.
Слаб си со Барса 3 освојв само, со Јувентус една и сега со Манчестер една, втората сезона ја играм. Башка светско со Аргентина и Европско со Италија :P

Слаб си со Барса 3 освојв само, со Јувентус една и сега со Манчестер една, втората сезона ја играм. Башка светско со Аргентина и Европско со Италија :P

Суперстар? :cautious:

Јас се намачив со Интер на суперстар. Првата сезона ЛЕ бев, отпаднав. Следната сезона ЛШ освојв. Ама Серија А уште не ми е освоена а еве вејче 3-4 сезона сум. :LOL:

Не мојш брат, ти иди Сасуоло во стило на Барса, ти клава 3 комада ко на шала и дец ол!

Додуша не играм мастер одамна, PvP си маваме со едни другарчина, а да и брат ми си го цепам. :)

Која е последната верзија на ПЕС која што можам да ја играм на Плеј Стејшн 2?

На замунда ја ставија со multiplayer crack, испробано е работи. Изиграв само еден натпревар со германец мислам беше, како и да е немаше никакви проблеми

На замунда ја ставија со multiplayer crack, испробано е работи. Изиграв само еден натпревар со германец мислам беше, како и да е немаше никакви проблеми
Ако има заинтересирани може да направиме некои турнирчиња.. :)

Па да, може некој турнир да се направи. Сега и со другар играв преку friend lobby, и се беше океј.

Епа ја еве сега ја симнувам, ако сака некој може да играме меѓу себе :D Само кажете како да се аднеме/најдеме[DOUBLEPOST=1431447597][/DOUBLEPOST]Да креирам нов акаунт на Стим за да играм ПЕС онлајн или? Пошо ризично ми е да играм на својот акаунт да не почнат да фрчат банови...

Последно уредено:
Aјде кој е за да се да изиграт некоја утакмица? :D

Играв јас и ова со 22 играчи што е, каде што секој играч е контролиран од вистински човек, 11v11. Интерено, доста смеење. Може и ние тука да се собереме 5v5 на пр. и останатите играчи ќе бидат контролирани од ботови. Или пак 11 да се собереме и против тим од ботови да изиграме.

Ај еве да направиме листа од членови кои ја играат играва онлајн, дури и тие што ја имаат оригинал може да играат со тие пиратски што ја имаат.

1. OMGWTFBBQ

Надополнете се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom