- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Се чека ако не се изигра, а ќе се изигра во Вторник. Така да ќе ти се рачуна резултатот од утакмицата што ќе се игра во Вторник.Фанав вчера на кладилница..Ливчето не го сликав али ги изиграв овие..
Плзен 3+
Џенова 2-5 гола
Хановер 2-5 гола
Валенсија 2-5 гола
Бенфика 2>
Манчестер 2-5
Добивката ми изнесуваше јадни 431 динар,за исплата..Без Џенова пошто е одложена ќе земам некои 300 динари,се чекало 72 саата па после ги давале парите..Се мислам да ги залепам на Барселона во вторник,или на Арсенал во среда..Што викате вие?
Како ти дојде воопшто ваква идеа да ги изиграш..навивам за тебе мајсторе дај боже да влези....и според мене најдобро е да ги земиш сите пари што ги имаш и ќе одиш во кладилница и ќе играш во живо..друго не ти преостанува..според мене најпримамливо е да играш како што напиша Стефан...20.000 се премногу на 2 ,според мене 10.000 на 2 и 50.000 на 1 бидејќи голема е веројатноста Наполи да постигни гол на полувреме и да води...после првото полувреме ќе се разјаснат многу работи[/quote]Другари се шекнав денес кажете како да ја бранам што да правам има ли чаре некое јас немам идеа
44.546 коеф?Па јас у мојот живот вкупно немам толку фатено со уште 10 членови од тука,пошто си ми комшија навивам само за тебе денесДругари се шекнав денес кажете како да ја бранам што да правам има ли чаре некое јас немам идеаПрегледај го приврзокот 115001
[/quote]Како ти дојде воопшто ваква идеа да ги изиграш..навивам за тебе мајсторе дај боже да влези....и според мене најдобро е да ги земиш сите пари што ги имаш и ќе одиш во кладилница и ќе играш во живо..друго не ти преостанува..според мене најпримамливо е да играш како што напиша Стефан...20.000 се премногу на 2 ,според мене 10.000 на 2 и 50.000 на 1 бидејќи голема е веројатноста Наполи да постигни гол на полувреме и да води...после првото полувреме ќе се разјаснат многу работи
Не заспав цела вечер ќе ја оставам вака ако е мое ке си влезе ако не Ваучер )))44.546 коеф?Па јас у мојот живот вкупно немам толку фатено со уште 10 членови од тука,пошто си ми комшија навивам само за тебе денес
Кец прво полувреме имаш @1,90 квота.Другари се шекнав денес кажете како да ја бранам што да правам има ли чаре некое јас немам идеаПрегледај го приврзокот 115001
ако имаш од кој да се позајмиш пари може лесно да се штити, еве ти еден пример само со кој може да извадиш солидни париДругари се шекнав денес кажете како да ја бранам што да правам има ли чаре некое јас немам идеаПрегледај го приврзокот 115001
1 прво полувреме на нет ја има за 2.06, 2 ја има 6.8. Само, никако не се исплати покривањето.Кец прво полувреме имаш @1,90 квота.
2ка прво пол. имаш @5.30 квота.
Вечерва мора да ја поминиш в кладилница и спрема резултатот да реагираш.
Најди шо поќе пари, ако треба товари на висока уплата, мораш.
Со среќа
како мислиш не се исплати?1 прво полувреме на нет ја има за 2.06, 2 ја има 6.8. Само, никако не се исплати покривањето.
Па ако планираш да се покриваш на ваков талон, која е поентата да оставиш последна утакмица со еден куп возможни исходи? Всушност, зошто воопшто ја уплаќаш последната утакмица ако планираш да се покриваш? Потполно е бесмислено, секако ќе направиш зијан. Талонот без таа утакмица ќе носеше сигурни 2000 евра, вака не може никако да покрие на начин да во секој случај му носи 2000 евра.како мислиш не се исплати?