- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.170
- Поени од реакции
- 10.138
заборавив да кажам дека од Интервју издржав 10 минути, поглупа ствар немам видено (ствар зашто не заслужува да се вика филм), а има гледано доста лоши филмови.
прво СопраносLOST добра е ? Да и дам шанса ?
Абе глеано ми е се од добриве серии, ама LOST некако не ја можев. Дали ради хајпот или нз што Најдобро е што не сум спојлнат за серијава, а никако не можам да се натерам да ја гледам.прво Сопранос
Колевме бесевме ради серијава. Добри времиња... Мислам дека секој мора да ја изгледа барем еднаш.LOST добра е ? Да и дам шанса ?
Верувај, ништо немаш фатено од тоа шо ја пуштале Сопранос пред 15(ок не 15 ) години на А1, ништо.Абе глеано ми е се од добриве серии, ама LOST некако не ја можев. Дали ради хајпот или нз што Најдобро е што не сум спојлнат за серијава, а никако не можам да се натерам да ја гледам.
You mean James Ford a.k.a. Muthafucka SawerJames Sawyer. And the rest is history.
Брoј 1 серија ми е.Јас најногу се восхитувам на умот на Род Серлинг со Твајлајт Зоун. Без никаква приближна конкуренција на една серија. После идат останатите
Ab Aeterno. Најдобрата епизода според мене, иако во најлошата сезона.LOST и во полошите сезони имаше врвни епизоди, онаа со приказната на Ричард ми паѓа на памет...
[спојлер]...Се вратија...[/болјер]јас ја загледав лост од делот we have to go back и ја прекинаа