Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.170
Поени од реакции
10.138
заборавив да кажам дека од Интервју издржав 10 минути, поглупа ствар немам видено (ствар зашто не заслужува да се вика филм), а има гледано доста лоши филмови.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.725
Поени од реакции
12.744
прво Сопранос
Абе глеано ми е се од добриве серии, ама LOST некако не ја можев. Дали ради хајпот или нз што :) Најдобро е што не сум спојлнат за серијава, а никако не можам да се натерам да ја гледам.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
LOST добра е ? Да и дам шанса ? :icon_mrgr:
Колевме бесевме ради серијава. Добри времиња... Мислам дека секој мора да ја изгледа барем еднаш.
После ќе земиш пуканки, ќе ја прочиташ цела тема и ќе видиш колку глупости сме треселе. :D
Немам пишано домашни за нашколо за да пишам теории на форум :busi:

W

wicked_1

Гостин
Абе глеано ми е се од добриве серии, ама LOST некако не ја можев. Дали ради хајпот или нз што :) Најдобро е што не сум спојлнат за серијава, а никако не можам да се натерам да ја гледам.
Верувај, ништо немаш фатено од тоа шо ја пуштале Сопранос пред 15(ок не 15 :pijanco:) години на А1, ништо.
Не е за џабе дискутабилен бр.1 меѓу серииве. И Lost е тука негде, штета шо имаше огромен пад у 3та сезона, воглавно причината за која голем број од гледачите ја прекинаа, и подпросек 6та сезона.

Последно уредено:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Јас најногу се восхитувам на умот на Род Серлинг со Твајлајт Зоун. Без никаква приближна конкуренција на една серија. После идат останатите :D

Туку темава е за филмој убо е да прекиниме, или дружината нека ни го фрли мислењава во општи за серии.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.170
Поени од реакции
10.138
@Mojso гледај ја. И јас си мислев ко тебе оверрејтед хајп шити шоу, бат нау ај сеј невермор. Првите две сезони се бомбона. Третата сезона опаѓа квалитетот, ама задржува дел од неизвесноста. Енд јеа, не читај спојлери во никој случај, или што било друго за серијава.
Баш ме интересира што се дешава со луѓево, демек и на остров се, ама имаат и двојници во исто време на земјава.
[DOUBLEPOST=1423684748][/DOUBLEPOST]
James Sawyer. And the rest is history.
You mean James Ford a.k.a. Muthafucka Sawer :kuracc:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Јас најногу се восхитувам на умот на Род Серлинг со Твајлајт Зоун. Без никаква приближна конкуренција на една серија. После идат останатите :D
Брoј 1 серија ми е. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
LOST и во полошите сезони имаше врвни епизоди, онаа со приказната на Ричард ми паѓа на памет...
Ab Aeterno. Најдобрата епизода според мене, иако во најлошата сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom