- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.339
- Поени од реакции
- 10.538
Излезе трејлерот од новиот Хитмен, ама боље ич не гледајте го. Спојлери од прва секунда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џон Стјуарт го сними Rosewater затоа што дечкото што заврши во затвор му е пријател (поради него заврши во затворЏон Стујард за џабе земаше неколку месеци пауза да го снима Rosewater, тапа филм.
Приказната е интересна и глумците се добри ама начинот на изработка (што е до режисерот) е доста лош. Уште кога го почнав филмот првите 15мин се мислев да го исклучам бидејќи ме потсети на филмот на Анџелина за Босна тој го исклучив одма.Џон Стјуарт го сними Rosewater затоа што дечкото што заврши во затвор му е пријател (поради него заврши во затвор) Инаку се работи за нискобуџетен филм, а од трејлерот можеше да видиш дека ќе биде тапа и ич да не се мачиш.
И мене ме отече другар ми, му реков го гледав ауф јак, ама не го гледав.http://www.imdb.com/title/tt2548208/?ref_=nv_sr_1
Гледан ви е на некој бе? Братучед ми ме премоли да сум го гледал, прејак бил![]()
Колевме бесевме ради серијава. Добри времиња... Мислам дека секој мора да ја изгледа барем еднаш.LOST добра е ? Да и дам шанса ?![]()
You mean James Ford a.k.a. Muthafucka SawerJames Sawyer. And the rest is history.
Ab Aeterno. Најдобрата епизода според мене, иако во најлошата сезона.LOST и во полошите сезони имаше врвни епизоди, онаа со приказната на Ричард ми паѓа на памет...
[спојлер]...Се вратија...[/болјер]јас ја загледав лост од делот we have to go back и ја прекинаа![]()
Зошто не на пример, 10ка?28. Chasing Amy(1997) - 7/10
Што знам...го поштувам Ричи али ова чизи делува некако.Гај Ричи по 4 години има нов филм, ми изгледа како да не очекува одлично забавно британско филмче со шпиони, базиран е на истоимена серија од 64-та.