Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Џон Стујард за џабе земаше неколку месеци пауза да го снима Rosewater, тапа филм.
Џон Стјуарт го сними Rosewater затоа што дечкото што заврши во затвор му е пријател (поради него заврши во затвор :pos: ) Инаку се работи за нискобуџетен филм, а од трејлерот можеше да видиш дека ќе биде тапа и ич да не се мачиш.

Џон Стјуарт го сними Rosewater затоа што дечкото што заврши во затвор му е пријател (поради него заврши во затвор :pos: ) Инаку се работи за нискобуџетен филм, а од трејлерот можеше да видиш дека ќе биде тапа и ич да не се мачиш.
Приказната е интересна и глумците се добри ама начинот на изработка (што е до режисерот) е доста лош. Уште кога го почнав филмот првите 15мин се мислев да го исклучам бидејќи ме потсети на филмот на Анџелина за Босна тој го исклучив одма.

заборавив да кажам дека од Интервју издржав 10 минути, поглупа ствар немам видено (ствар зашто не заслужува да се вика филм), а има гледано доста лоши филмови.

LOST добра е ? Да и дам шанса ? :icon_mrgr:
Колевме бесевме ради серијава. Добри времиња... Мислам дека секој мора да ја изгледа барем еднаш.
После ќе земиш пуканки, ќе ја прочиташ цела тема и ќе видиш колку глупости сме треселе. :D
Немам пишано домашни за нашколо за да пишам теории на форум :busi:

@Mojso гледај ја. И јас си мислев ко тебе оверрејтед хајп шити шоу, бат нау ај сеј невермор. Првите две сезони се бомбона. Третата сезона опаѓа квалитетот, ама задржува дел од неизвесноста. Енд јеа, не читај спојлери во никој случај, или што било друго за серијава.
Баш ме интересира што се дешава со луѓево, демек и на остров се, ама имаат и двојници во исто време на земјава.
[DOUBLEPOST=1423684748][/DOUBLEPOST]
James Sawyer. And the rest is history.
You mean James Ford a.k.a. Muthafucka Sawer :kuracc:

LOST и во полошите сезони имаше врвни епизоди, онаа со приказната на Ричард ми паѓа на памет...
Ab Aeterno. Најдобрата епизода според мене, иако во најлошата сезона.

Сум заборавил колку релаксирачки добра комедија беше Celtic Pride. Филмов го немав сто години гледано.

Гај Ричи по 4 години има нов филм, ми изгледа како да не очекува одлично забавно британско филмче со шпиони, базиран е на истоимена серија од 64-та.

Што знам...го поштувам Ричи али ова чизи делува некако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom