- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.042
- Поени од реакции
- 37.404
Фала ти ја симнав сеа видов али ништо ни одблиску од тоа што очекував коа ќе се сетам како маратонски ја изгледав серијава нормално е да не се сеќаваш на некој ствари ....od office e scenata, ovoj ed idese so erin ama posle ovaa pocna da ide so toj so sviri.. scenata se odviva u negova kuka koja bese puna japanski stvari a ed se naprai kofte od eden takov pijalk, ima i muzika da.. od 8.a sezona e mislam.. ne mozam od mob da vidam
http://www.imdb.com/title/tt1752582/?ref_=ttep_ep8
Се сложувам комплетно, не дека The Theory of Everything е срање ама стварно не нуди нешто што би го квалификувало за во трка за најдобар филм. Најобичен трибјут филм, ништо повеќе од тоа.Најтрагично е кога актер ќе даде се од себе а филмот воглавно ќе биде срање. Не сум го гледал The theory of everything, не зборувам за него, еве најсвеж пример ми е Nightcrawler, Дони Дарко си изглуми перфект а филмот беше горе-долу срање.
Џаред Лето има 40 кила качено за да го глуми убиецот на Џон Ленон и никој веќе не се сеќава на филмот.
Џон Стјуарт го сними Rosewater затоа што дечкото што заврши во затвор му е пријател (поради него заврши во затвор ) Инаку се работи за нискобуџетен филм, а од трејлерот можеше да видиш дека ќе биде тапа и ич да не се мачиш.Џон Стујард за џабе земаше неколку месеци пауза да го снима Rosewater, тапа филм.
Приказната е интересна и глумците се добри ама начинот на изработка (што е до режисерот) е доста лош. Уште кога го почнав филмот првите 15мин се мислев да го исклучам бидејќи ме потсети на филмот на Анџелина за Босна тој го исклучив одма.Џон Стјуарт го сними Rosewater затоа што дечкото што заврши во затвор му е пријател (поради него заврши во затвор ) Инаку се работи за нискобуџетен филм, а од трејлерот можеше да видиш дека ќе биде тапа и ич да не се мачиш.
И мене ме отече другар ми, му реков го гледав ауф јак, ама не го гледав.http://www.imdb.com/title/tt2548208/?ref_=nv_sr_1
Гледан ви е на некој бе? Братучед ми ме премоли да сум го гледал, прејак бил
Се думам дали да жртвувам две епизоди од Lost денеска за вилмот Некако не ми се менува, ја затерав работава.Jon Stewart is leaving The Daily Show.[DOUBLEPOST=1423681112][/DOUBLEPOST]
И мене ме отече другар ми, му реков го гледав ауф јак, ама не го гледав.
Се думам дали да жртвувам две епизоди од Lost денеска за вилмот Некако не ми се менува, ја затерав работава.