Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Цели 3 години не може да познае дека Arrow е Оливер, ама у 10 секунди го препозна Рој дека е типот у црвеното (како и да го викаат, не ме ни интересира).
Татсу и Оливер се разделуваат кај камионон, у позадина на тоа вирчињата се гледа дека истура дожд, капка не паѓа врз нив. Даваат друга камера, онака малку врне, ја враќаат старата пак тура дожд, ама врз овие двајцава капка дожд не падна.
Жими се почнувам да мислам дека намерно се подјебаваат овие со светот, да видат до каде може да истераат.

Посуров си од Малколм Мерлин :ROFLMAO:

I have failed the city. :D

Иначе, цела епизода смрдеше на dark knight rises, нажалост (пак) беше полоша и од филмот. Овај толку брзо се врати во Старлинг со ебаното тамче. Башка ко се тепаја, исто срање.

А сцената со говорот на крај беше, као преЦедателот да им исчезнал, па сеа се вратил.

(како и да го викаат, не ме ни интересира).
Арсенал :D

И кога сме каj него, хеjтот на Ленс беше jак
Felicity: Okay, I'll send Arsenal over once the next brushfire's put out.
Quentin: Arsenal? What, are you guys just picking names out of a hat now?

Готово ја откажав, на почеток и дадов шанса пошо ај сеа ќе се опрајт, ај сеа, ај сеа, а испадна ништо, исто :гомце: онака просек.:motorce:

Arrow треба да ви биде серија со која ќе си го утепате слободното време. Ја не знам зошто толку сте се напнале, била ваква, онаква, или глумеле вака или така. Глеајте си у лајт моУд, и тоа е тоа. :D

aint-nobody-got-time-for-that.png

Agents of Shield е кока кола за Arrow !!
знам дека сите серии имаат епизоди чисто за да се потполни време и дупки во приказната ама Ароу претеруваат...и такви глупи сцени кога граѓаните испаѓаат со палки и шипки да се тепаат ми се многу смешни!!
Фан сум на серијата ама мора да се признае дека е (да не речам) аматерска правена и пишувана и досега трета сезона е далеку најлоша, првата сезона на Флеш повеќе вниманито ми го привлекува...
Фелисити само плаче и се зали, Дигл го немаме видено во акција само седи и дава некои совети,Рој е така ставен за место да потполни со глуп израз на лицето, Лорел едвај чекам да ја скинат пошто многу тупи и флешовите во минатото веќе не се толку интересни!!
Чекам Детстроук да се врати да ја направи интересна!!

Arrow треба да ви биде серија со која ќе си го утепате слободното време. Ја не знам зошто толку сте се напнале, била ваква, онаква, или глумеле вака или така. Глеајте си у лајт моУд, и тоа е тоа. :D
Од пола прва сезона така да ја гледам, ми не треба некој нов моуд, со тој не бива веќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom