Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Цели 3 години не може да познае дека Arrow е Оливер, ама у 10 секунди го препозна Рој дека е типот у црвеното (како и да го викаат, не ме ни интересира).
Татсу и Оливер се разделуваат кај камионон, у позадина на тоа вирчињата се гледа дека истура дожд, капка не паѓа врз нив. Даваат друга камера, онака малку врне, ја враќаат старата пак тура дожд, ама врз овие двајцава капка дожд не падна.
Жими се почнувам да мислам дека намерно се подјебаваат овие со светот, да видат до каде може да истераат.
Целата серија е направена за да знаеме какво еб*чиште е ероу .Ефекти 0 .Серијата е направена за фанови на марвел не дека е нешто интересна .

Не е DC срање во случајов, CW мрежата е срање. А можда е DC е срање .... устварни не можи да е пошто бетмен. :D

А јас мислев дека Мерлин ќе искочи како ероу.

Абе ти дечко незнаеш што да гледаш .
Што знам, можеби се оправи човекот, и сцената со него кон тоа ми алудираше, имаше и подобрување на односите со Оли...

Што знам, можеби се оправи човекот, и сцената со него кон тоа ми алудираше, имаше и подобрување на односите со Оли...
Па ти што мислеше он од наното оздраве ?

Стана Arrow да го спаси градот, ама му ебаа матер на фамилијата негова, буквално.

Сеуште тагувам за Сара[DOUBLEPOST=1430133351][/DOUBLEPOST]On January 11, 2015, Arrow was renewed for a 23-episode fourth season.

This is your last chance to impress me and the others. The time has come for you to give your best.

Веќе некое време Arrow е многу напорна серија, приказната не води никаде, глумците се катастрофа; не глумат нешто посебно и цело време се во една позиција здрвени а карактерите што ги глумат прават исклучително ретардирани одлуки. Нема никаква смисла веќе серијава. Лигата е безлична и воопшто не е ниту интересна ниту страшна од која "цел свет се плаши". ЕПТЕН го тупат со минатото во Хонг Конг, интересно беше на островот али ЕПТЕН го тупат со Хонг Конг и азиската фамилија.

Се надевам ќе ја подобрат наредна сезона...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom