Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
There he goes...
Arsene Wenger BLASTS referee as Arsenal collapse at Tottenham
Дој кај нас у фанклуб Мојсо, нема барем терапевт у фанклуб да си, подобар winrate иаме :D

Добро, го гледаш ти Челзи? За Челзи си или против Арсенал?
Искрено, ова го немам видено, тимот да ти води минимално, а ти да бараш изјава од Венгер.

There he goes...
Arsene Wenger BLASTS referee as Arsenal collapse at Tottenham
Дој кај нас у фанклуб Мојсо, нема барем терапевт у фанклуб да си, подобар winrate иаме :D

Не мора да серите од треторазредни сајтој. Ако толку ве интересира за Арсенал, еве точно шо рече.

on the goals…
They were cheap goals. Tottenham didn’t create so much, but I think we didn’t produce enough.

on Rose’s challenge on Giroud…
I saw it. Not everybody saw it.

on if Rose should have had a greater punishment…
I have made my statement.

Сега можи да си легниш, ако беше загрижен за нас толку.

Добро, го гледаш ти Челзи? За Челзи си или против Арсенал?
Искрено, ова го немам видено, тимот да ти води минимално, а ти да бараш изјава од Венгер.
пробуваш да докажеш уште некоја мртва теза за пластично навивање? :(

Сезонава ме потсеќа на последните 2 титули на Јунајтед.
Мислам дека Челзи у следниве 5 кола да нема ниеден шут пак ќе биде прво место, од што нема асални конкуренти во моментов..
Разликата, исто како и при титулите на Јунајтед ја прави менаџерот....со таа разлика што Ферги имаше даааалеку поочаен тим од овој на Челзи......

Чим Милнер ти спасува гз,очигледно е дека нешто не штима.

Баш според мене Милнер е еден од најдобрите играчи на Сити во досегашниот тек на сезоната.
Искрено не знам баш,мада не дека баш ги пратам сити,ама сигурно имаат три пати појаки играчи од Милнер кој би можеле да ја решат утакмицава.

Смешка се титулаааа :vozbud::vozbud:

+7 у Лондон :Кезец::Кезец::Кезец:

Немој немој. Да не се стопи снегот па да ве фатат поплави :D[DOUBLEPOST=1423328383][/DOUBLEPOST]
Искрено не знам баш,мада не дека баш ги пратам сити,ама сигурно имаат три пати појаки играчи од Милнер кој би можеле да ја решат утакмицава.

И ја го хејтав и уште го хејтам, ама ѕвер е сезонава. Со повредите на Агуеро и Компани и дебилизмот на Јаја, Милнер дава слика како да им е најдобар играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom