Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку се лоши Евертон, прашање е само кога ке примат гол ...[DOUBLEPOST=1423336106][/DOUBLEPOST]:vozbud:

We have the new Wilshere ...

Последно уредено:
Најдосадното Мерсисајд дерби што сум го изгледал некад.

Стативата беше пречка да се добие овај натпревар

Да имам пари, би им вратил на сите што платиле влезници а и за нас по една бајадера, да се почастиме за муката што ја изгледавме утакмицава.

Се посра со тоа што наместо да го извади Стиви го извади Кутињо.

Да имам пари, би им вратил на сите што платиле влезници а и за нас по една бајадера, да се почастиме за муката што ја изгледавме утакмицава.

Се посра со тоа што наместо да го извади Стиви го извади Кутињо.
Без Балотели ништо не правите.

Пеџа, дај не заебавај, Кутињо игра Среда-Сабота веќе 3 недела. Душа немаше. А и цел тим ни беше таков, очигледно исцрпен од мечот со Болтон, па и на крај кога Мињоле ја задржуваше топката ми стана јасно дека и тие се задоволни со ремиво.

Мене ми стана јасно дека на Стиви ќе му дадеше и ракавици за да брани, само да не го извади. Барем така ми изгледаше, можеби грешам...

Зошто квотата за Јунајтед падна од 2.10 на 1,95 и на Вест Хем од 3,60 се покачи на 4,20?
Поуба квота за двојна шанса 1X ќе има :icon_lol:

Зошто квотата за Јунајтед падна од 2.10 на 1,95 и на Вест Хем од 3,60 се покачи на 4,20?

Имало многу повреди во последната дефанзивна линија на Вест Хем, па се шпекулира дека ќе играло некое 16 годишно дете.

И за да биди поинтересно ќе го „пикне“ в џеб Фалкао. :D

Дечко, пред мене и ајт в кладилница...

:pistoldz:

Мене ми стана јасно дека на Стиви ќе му дадеше и ракавици за да брани, само да не го извади. Барем така ми изгледаше, можеби грешам...

Јебига, сите ја знаат причината.
Иначе, мислам дека сако апсолутно нема ни најмала идеја каде ја рогнува топката кога игра позади, и му иде на глава.

ПС
Нека даде некој линк за MOTD. HD би било преферираната опција...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom