Уфффффффф,вечна тема.....Ме чуди зошто модераторот на форумот не ја избрише,бидејки нема крај на постовите.....
Сум пишувал не знам колку пати ама изгледа некои луге не измиле уши оддамна или имаат проблем со тапанчињата......
Кој може да ме убеди дека увезено ауто од ЕУ со поминати 200 000км(тоа е факт и нема сила која може да ме разубеди дека не е така)е подобро од ауто купено од МК со дупло помала км и со сервисна историја(барем делумно додека била во гарантен рок).......
Барем знаеш дека е купена во МК,дека е прв или евентуално втор газда.Барем делумно ке фатиш ред у сервисна историја,или комплет ако ја оддржувал у овластен сервис.....
Сите знаат а се прават идиоти со сила,дека Блгарче и Румун у ЕУ за 50 евра ти прави фалш сервисна историја.Барем сега со модерните колор принтери и златен Фотошоп ке ти испринта што сакаш.....
Огласите се полни со увезени коли,кои се во сууууупер состојба????????Ко нова????????Која нова,бе?????Со 200 000км не може да биде ко нова.Таа била некогаш нова,ама сега е половна.........
Си ги потценивте возилата купени од домашните дилери поради една клима????????(Јас возев Фиат 20 години без клима,па еве сум жив сеуште),лиен бандаж(демека ако има ке лета!!!) и други тракаташки кои ама баш немаат никаква врска со општата состојба на возилото.Само шминка ништо повеке.....
Денес кај сестра ми беа муштерии за нејзиното БМВ кое патем речено е купено ново од салон 1999,и никако не можеа да ги убедат,дури и со давање на клуч од возилото дека има оригинални км и дека слободно можат да појдат кај сервисерот кој ке им ја потврди приказната........
2013 кога го продавав возилото на сопругата,човекот што го купуваше не веруваше дека има само 38000км за 10 години.Сега по 2 години кога се видовме случајно,ми кажа дека за овие две години само се вози и ништо повеке.......
За крај....
Слободно возете си ги половњаците од ЕУ.Само да знете дека ако не бевте вие сервисите ке немаа работа...Браво за вас
А оние кои купиле половно возило купено во МК,секоја чест.....