Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Birdman ( or the secret life of Michael Keaton :icon_lol: ) филмов е толку добар шо треба да ги преименуваат Оскарите во Birdman. Неверојатна глума....искинаа...и Китон и Нортон....Едина работа што не ми се допадна
очекував клун да му стават на крајот :D

9/10 оди во мојте all time favorites

Birdman ( or the secret life of Michael Keaton :icon_lol: ) филмов е толку добар шо треба да ги преименуваат Оскарите во Birdman. 9/10 оди во мојте all time favorites
Што треба да се случи за да му дадеш 10ка на некој филм :D

http://insidemovies.ew.com/2015/01/21/leonardio-dicaprio-the-revenant/

Нели се пензионра овој бе ?

И пак лик базиран на вистински настан..пак за Оскар..добро бе..добар актер си шо ќе ти е Оскар и Хичкок не освои Оскар па што ?

Ако и ова не му успее нека земе да глуми црнец педер што е ретардиран сто посто добива Оскар..

Го изгледав Leviathan. Таа е таа руска депресија. Одлична кинематографија има филмот. Ме потсети на она македонското "абе што и да прават, душата не можат да ми ја земат".
Тежок, не се заборава.

Го изгледав Leviathan. Таа е таа руска депресија. Одлична кинематографија има филмот. Ме потсети на она македонското "абе што и да прават, душата не можат да ми ја земат".
Тежок, не се заборава.
Јас вечер му се спремам. Го почитувам ептен режисерот. Еден од подобрите од руската школа, од поновите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom