Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Е да х2 можи да се проба ама на последните 7-8 нема победа Атлетико во првенството мислам. Макар шо ова ништо и не мора да значи. ПСЖ во последните 7-8 со Бастиа имаше скоро 100% учинок па изгубија како магариња.
Мислев дека си грешка али сега видов дека освен победата во ЛШ (пази кога е најбитно тепале :D) Атлетико не ги тепале Барса долго време.
Последна победа им било на домашен терен дома и тоа во 2009. Ако не рачунаме Европски натпреварувања тоа значи дека Барса нема пораз од Атлетико 10 меча. А Атлетико последен пат на гости тепале во 2006.
Интересна статистика :D

Мислев дека си грешка али сега видов дека освен победата во ЛШ (пази кога е најбитно тепале :D) Атлетико не ги тепале Барса долго време.
Последна победа им било на домашен терен дома и тоа во 2009. Ако не рачунаме Европски натпреварувања тоа значи дека Барса нема пораз од Атлетико 10 меча. А Атлетико последен пат на гости тепале во 2006.
Интересна статистика :D
Не можи да сум грешка во она видов со меѓусебни на Спорт Лајф шо е :D Затоа и ти викам тешко 2ка да биди. х2 пак и ипак ама Барса веќе загуби со Сосиедад. Две со ред не ми се верува да губат пичка му матер. Којзнај
А интересна беше и статистиката со Бастиа-ПСЖ. Нешто слично беше мислам и тоа ме понесе 2ка да ја шибнам да ме понеси Дунав да ме понеси

Едно офтопик прашање: да не знај некој книгата од кежман кај можам да ја најдам ? :D

Инаку и јас се сложвам за Атлетико, многу ги потцениле, ќе ја играм и јас х2
Кој кежман ? Фудбалерот ?

Untitled.png
Се усраа кладилнициве :pos: Глејте ги квотиве. Замислете наместо усраниве австријци да влезеше некоја реномирана светска кладилница на нашиов пазар.. ќе имамве најдобри квоти во цела вселена.

Интер е 1 се појачаа го зедоа Подолски:D,арно ама кај мене се на црна листа,рома е извесен 1 ама срце не ми дава да играм против Лацио,така да појма неам што би изиграл

Последно уредено:
Aх бе Лаурииииииии ццццц
Прва четвртина дава 4, втора 3, трета 2. И тоа не форсираше многу имаше 3/8 мислам. И таман да го фрлам ливчето влегува последна четвртина и дава 10 поени за 3 минути. Стигнува до 19 поени границата е 22,5. И имаше уште 5 минути и успеа да промаши 4 обиди за тројка и изгуби 2 топки.

уште Троицки 2-0 ќе го чекав и Лилард 22,5+. Сееа осеќам ќе излезат. На 60 уплатено

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1569-4254723-1256

i temata ja zgresiv

Последно уредено:
Фенер 1.30 со Бешикташ, мислам дека треба да влезе ова, претходното коло изгубија дома од Дарусафака, едноставно не смеат нов кикс да си дозволат, плус градско дерби е и се мразат овие две екипи. Бешикташ ги гледав 2-3 пати сезонава, права смејурија од екипа, без некаков посебен концепт во играта... Ма и со хендикеп ќе влезе се да им ебам, Фенер е 3 класи појак од нив. Заокружи пред да почне и спрдај се, ма поспрдај се бре!!!!

па добро како е можна толкава драстична промена во игра после пеналот фамилиите да ви ги ебам ретардирани преплатени, изиграв максимално зихерашки на Реал 1, Сити x2 и овие што името веќе не сакам да им го спомнам X2! со умисла дека нема шанси да не помине ливчето и кај нула два со чист зицер промашен за нула три веќе бев сигурен дека добивката ми е во џеб и дека работите ќе тргнат на подобро но нееееееееееееееее мора противничкиот тим магично да се врати во натпреварот од вкупно удари на гол колку што имаат постигнато гола! но тоа не ме изнервира толку како фактот што после третиот примен гол изгледаа како да имаат пет врсти на болести од еднаш.. па ако не ви се игра не ни излегувајте на терен морони неспособни, само запазете го маркирањето на Силва кај четвртиот гол и се ќе ви стане јасно, а и овие муслиманите во париз не знаат кој е вистинскиот штетник на оваа планета што троши кислород безпотребно, треба принудно со калашников да ги качат на ајфеловата кула, да ги наредат и да ги фрлаат од горе еден по еден..

Ставро ајде дојди те молам извреѓај ме најдобро што знаеш што паѓам на 1.1 коефициент најозбилен сум... заслужувам!

после Сити против Барнли ова е втор шок што ми се случува годинава, уште не ми е јасно како срцето уште ме служи..
Со еден другар баш се смеевме преги за двојните шанси. Јас сум доста против нивно играње но кога виде дека на тикетот имам двојна шанса почна да ме зафркава. Е сега тоа што мојата двојна шанса е Фиорентина-Палермо Х2 тоа е друг муабет. Значи една работа без зафркавање и сеир сфатив во ова спортскава. Двојна шанса во полза на фаворит не се игра. Со самото тоа што фаворитот го покриваш да не загуби, значи дека не веруваш доволно во истиот. На тоа додади ги и мизерните коеф. во полза на фаворитите за двојна шанса (повеќе од 1.15, 1.2 и тоа нагости тешка работа да добиеш) ја прави таа игра неисплатлива за играње.Искрено нареден пат кога ќе ти дојде да покриеш фаворит со двојна шанса подобро избегни го. Или веруваш целосно во победа и го играш да победи или го бришеш од листот.

Пред 2 денa oд 1000ден ги нaпрaвив 10 и вчерa пoлa им ги врaтив :bravobe:

Какви пички се овие Рома,мрсули гнасни па и уште за титула се бореле...да му ебам племето Италјанско мајката ми ја изебаа ова година..ете не ја изиграв дупла шанса и ја стегнав чист 1 и ете ми го стегнаа 0-2 уште 30 минута се да му изнаебам...сељаци глупи ништо не играат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom