Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако стварно нешто се случи свесни сте дека тајните служби ќе ве гонат? :sneaky:
:pos: Можам да замислам вестите како ќе го објават ова

"Убиени се 11 фудбалери на ПСЖ..главни осомничени се ИСИС,Ал Каеда,3ца муслимани,Бокица,Роземберг и ЏимиФлодБотлбенк..повеќе за ова во вестите во 22 часот"

Го наместија. Од 30 метра, волеј. Очигледно.

Не верувам дека е местенка, али очигледно е незалагањето на играчите на ПСЖ, пред све мислам дека сакаат да го наместат трењерот да летне.

Млад да си умреш ...

DFoWL3U.jpg

:pos: Можам да замислам вестите како ќе го објават ова

"Убиени се 11 фудбалери на ПСЖ..главни осомничени се ИСИС,Ал Каеда,3ца муслимани,Бокица,Роземберг и ЏимиФлодБотлбенк..повеќе за ова во вестите во 22 часот"
:lolzz: :zver:
До пред некој ден и брада имав таман ќе одговарав на профилот :D

аман бе сасуоло и удинезе
од 30та минута 1-1 ја гг3+ ги играм и еве 86та 1-1 уште. срамота.... ова само мене ми се дешава цело време да му ебам мајката

па добро како е можна толкава драстична промена во игра после пеналот фамилиите да ви ги ебам ретардирани преплатени, изиграв максимално зихерашки на Реал 1, Сити x2 и овие што името веќе не сакам да им го спомнам X2! со умисла дека нема шанси да не помине ливчето и кај нула два со чист зицер промашен за нула три веќе бев сигурен дека добивката ми е во џеб и дека работите ќе тргнат на подобро но нееееееееееееееее мора противничкиот тим магично да се врати во натпреварот од вкупно удари на гол колку што имаат постигнато гола! но тоа не ме изнервира толку како фактот што после третиот примен гол изгледаа како да имаат пет врсти на болести од еднаш.. па ако не ви се игра не ни излегувајте на терен морони неспособни, само запазете го маркирањето на Силва кај четвртиот гол и се ќе ви стане јасно, а и овие муслиманите во париз не знаат кој е вистинскиот штетник на оваа планета што троши кислород безпотребно, треба принудно со калашников да ги качат на ајфеловата кула, да ги наредат и да ги фрлаат од горе еден по еден..

Ставро ајде дојди те молам извреѓај ме најдобро што знаеш што паѓам на 1.1 коефициент најозбилен сум... заслужувам!

после Сити против Барнли ова е втор шок што ми се случува годинава, уште не ми е јасно како срцето уште ме служи..

па добро како е можна толкава драстична промена во игра после пеналот фамилиите да ви ги ебам ретардирани преплатени, изиграв максимално зихерашки на Реал 1, Сити x2 и овие што името веќе не сакам да им го спомнам X2! со умисла дека нема шанси да не помине ливчето и кај нула два со чист зицер промашен за нула три веќе бев сигурен дека добивката ми е во џеб и дека работите ќе тргнат на подобро но нееееееееееееееее мора противничкиот тим магично да се врати во натпреварот од вкупно удари на гол колку што имаат

Се соживувам со тебе брат,јас вакви најглупи потези имам правено затоа стигнав на мизерно ниво и ги фрлив буквално парите...уште имам кошмар од денот кога ставив многу пари на Селтик и со Роус Канунти ми заврши 0-0 и ми ја направи мрачна нова година..затоа сега ги колнам до трето колено сите да изумрат и да престани да постои овај клуб,не титула да изгубат,туку да фрли некој минирана бомба во тој нивни стадион и да изгоран сосе трофеи и партали сите до еден..ѓубриња скапани

До сега све искочи според очекуваното. Ливерпул,Челзи,Бенфика,Реал си тепаа.Сити беше очекувано можеби X. Бенфика и Челзи незнам веќе по кој пат ги фаќам 1-1и2-3, а коефициентите солидно доста. Едната 4,00 другара 3,80.Ако до вечер сите "сигурни" искочат очекувам утре некоја бомба. Упс ја заборавив ПСЖ...али не ја играв пошто се цевки у гости

Ставро ајде дојди те молам извреѓај ме најдобро што знаеш што паѓам на 1.1 коефициент најозбилен сум... заслужувам!

Не бе, ти си коректен дечко. Го знаеш вицот за садистот и мазохистот?
Мазохистот му вели на садистот, мачи ме, те молам! А садистот одговара, нема да те мачам. :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom