Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Fos Ouest - Pau-Orthez

Пишува дека во 20:00h почнува а нема никаков абер од неа, да не знае некој кога ќе почне за кога е презакажана

Некој да не се реши мушки на заебанција да уплати тикет во кој што ја имаше Порто 0до2 и само таа го заебала ?
Не ? Само јас ? ок.

Некој да не се реши мушки на заебанција да уплати тикет во кој што ја имаше Порто 0до2 и само таа го заебала ?
Не ? Само јас ? ок.

На бет ја имав да не падне 3ти гол.Зборувај ми за тоа.Се попалив ко млад мајмун на тоа дека спасија чист гол у 92:30 за да го примат у 93 и нешто.

Ххахахахахахахахахахахаахахаа Барса-Атлетико 1.60 за кец хахахахахахахахаххахахахахх
Абе 20-0 нека тепаат Барса ова е најсмешниот коефициент во историјата на кладењето. Пази, Барса со проблеми внатре во клубот, со скарани Меси и Енрике, со до сега турбулентна сезона, против Атлетико кои се најтешкиот противник за Барса во моментов, потежок и од Реал нормално, и им даваат 1.60, па кого јебат бре? Симеоне сите знаеме каков фудбал игра, со висок пресинг и премногу трчање, а Барса како што има ретардирана одбрана доволно е една топка да пресечат Атлетико и да им рокнат гол од контра и ќе се чешаат после Барса. Ги гледав со Еспањол кога губеа 0-1 и тепаа 5-1, премногу импотентни беа до израмнувачкиот гол, ништо не играа и некако Меси израмни со индивидуален потег и тепаа. За гостинските мечеви нејќам уста да отварам, ко Елче изгледаа против Сосиедад и против кој беше таму кога го изедоа курот.

Што знам, за мене ова е смејурија од коефициент и х2 има валуе, па макар тепала Барса со 5 гола разлика.

@Stefan-kobe слична е ситуацијата и со Фиорентина - Палермо, само 1.7 дале на Фиорентина а 2ца од 3те првотимци во одбрана им се суспендирани поради црвен картони на последниот натпревар против Парма каде што изгубија така да очекувам да примат гол(ови) а не дават баш лесно. Од друга страна Палермо врзаа убава серија и на последните 10 натпревари само 1 изгубиле.

Вреди да се врзат двете X2, 4.5 коефициент прават.

Ххахахахахахахахахахахаахахаа Барса-Атлетико 1.60 за кец хахахахахахахахаххахахахахх
Абе 20-0 нека тепаат Барса ова е најсмешниот коефициент во историјата на кладењето. Пази, Барса со проблеми внатре во клубот, со скарани Меси и Енрике, со до сега турбулентна сезона, против Атлетико кои се најтешкиот противник за Барса во моментов, потежок и од Реал нормално, и им даваат 1.60, па кого јебат бре? Симеоне сите знаеме каков фудбал игра, со висок пресинг и премногу трчање, а Барса како што има ретардирана одбрана доволно е една топка да пресечат Атлетико и да им рокнат гол од контра и ќе се чешаат после Барса. Ги гледав со Еспањол кога губеа 0-1 и тепаа 5-1, премногу импотентни беа до израмнувачкиот гол, ништо не играа и некако Меси израмни со индивидуален потег и тепаа. За гостинските мечеви нејќам уста да отварам, ко Елче изгледаа против Сосиедад и против кој беше таму кога го изедоа курот.

Што знам, за мене ова е смејурија од коефициент и х2 има валуе, па макар тепала Барса со 5 гола разлика.
Е да х2 можи да се проба ама на последните 7-8 нема победа Атлетико во првенството мислам. Макар шо ова ништо и не мора да значи. ПСЖ во последните 7-8 со Бастиа имаше скоро 100% учинок па изгубија како магариња.

Едно офтопик прашање: да не знај некој книгата од кежман кај можам да ја најдам ? :D

Инаку и јас се сложвам за Атлетико, многу ги потцениле, ќе ја играм и јас х2

Е да х2 можи да се проба ама на последните 7-8 нема победа Атлетико во првенството мислам. Макар шо ова ништо и не мора да значи. ПСЖ во последните 7-8 со Бастиа имаше скоро 100% учинок па изгубија како магариња.
Не ме занима мене тоа, јас гледам моментално како стои ситуацијата. Добри се Атлетико, ги нашлакаа и Реал во купот, многу цврста екипа, мислам дека чиста лудост е коефициентот на Барса. 2.10 би било идеално според мене. Ќе ја играм х2 на народњак.

Ќе тепа Барса, со Арсенал и Монако најсигурни ми се за утре. Лион очекувам да поебе работа 4 по ред ги имаат време е да прекине низата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom