Што со плаќањето? Кој би требало да плаќа?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Абе се ок другар ама ако 1 или 2 пати во неделата платиш по 100 денари за личноста што ја сакаш/ти е убаво со неа (и да не набројувам што уште) нема да осиромашиш нели:toe:

Сепак тоа е релативно, не е голема работа.

Ко што спомна ВОТ - вистинското прашање е кој да ги купи кондомите :)

(еве јас ќе ти одговорам прв, пак двајцата, пошо женското може да забремени и таа треба да купи но ко ќе размислиш дека постојат СПИ боље ти е и на тебе да брцнеш во џеб) :)
можеш да отвориш нова тема на ова прашање па да видиме што мислат другите...јас лично не користам..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
искрено еве ви една случка шо му се има десено на мој братучед!
искочил човекот со некоја девојка и океј нормално на кафе цигара ова она.. он си порачал кока кола и некое кафе не е битно.. а девојкава некој пијалок или коктел незнам шо точно ама братучедов немал до сега слушнато за такво нешо и си помисли океј де пијачка ко пијачка...стигање сметка 1200 денара!!! кафето и сокот 200 а пијачката на девојката 1000ка ... замислете ова 2 3 пати да ви се деси... како ке реагирате?? баш ме интересира
Што пијачка пиела типкава живо ме интересира?:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Чивас,само не тој нормалниот од 12 него тој од 21 год,обожавателка на Аца Лукас..малечката го изгубила реалитетот:tapp:
Не беше чивас 350 денари,а постариот 550 или оддамна ми се информациите?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Чивас,само не тој нормалниот од 12 него тој од 21 год,обожавателка на Аца Лукас..малечката го изгубила реалитетот:tapp:
a zasto sepak i platil? eden moj drugar pun e poari ama na slicna vakva rabota ja ostavil devojkata sama da si plati..ako e ona bez oset,zasto i deckoto bi bil?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Zavisi kade Leandra, kafanite kade frekventiras ocebijno se poeftini :)

a zasto sepak i platil? eden moj drugar pun e poari ama na slicna vakva rabota ja ostavil devojkata sama da si plati..ako e ona bez oset,zasto i deckoto bi bil?
I ja bi igral taka. Bez oset, e pa neka pere tanjiri.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
има Чивас од 12,18 и 21год,сега самата израчунај колку кошта тој од 21год..набавна цена 12-1500ден а 21-9000ден..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не си учела математика заокружување? Приближнo? :icon_lol:
Мора да е до мене и на Графилд зборовите имат вистина:icon_lol:
Небитно,чисто за информација ме интересираше дали воопшто постои поскапа пијачка (не литро),а типката требало на клоци да ја испуца од кафиќ,а не да и плати.Будала бил типот и на сето тоа ако не му дала,нека се удави во кофа :icon_lol:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.161
Се' се сведува на логика.
Си сметаш какви бенефиции можеш да имаш ако платиш.
Oдредуваш цена на цурата, минус цената на чивасот, ако си повеќе од -20$, не вреди!

За 20$ во Prague имаш бомбонки! Плави, црни, црвени, you name it - they have it! :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
KOga iskacam so decko ne e dolzen on mene da mi plaka pienje jadenje,nema logika ,mozebi ponekogas on da me casti ,ili jas nego,no vo princip sekoj posebno ...cista smetka dolga ljubov:back:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Дупли Чивас мора да бил :) ...
Тоа стотчето што е вишок е додадено ради уметнички впечаток .

Иначе, плаќа кој стигне и плаќа кој има. Ако ми фалат 5 денари за кафе од аутомат нормално дека ќе и побарам, ако нејзе и фали 100-че за пијачка нормално дека ќе и дадам. И така у круг . . .

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Што пијачка пиела типкава живо ме интересира?:)
и мене ме интересира страшно но братучед ми незнае да ми каже како е имтео.. коктел некој е али како и да е.. 1000ка е пичка му материна.. ко златен да е

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Сам е виновен. За едно дундурлајче по гарант смрди на немиено и што не го биѓаа за у кревет се испрчил 1000 денари.
Море да ја остаел да треба сама да плати, па да ја видам. Ем ќе платела, ем ќе му попушела, за да не се лути!
А вака, беспари, а и обездунден!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Сам е виновен. За едно дундурлајче по гарант смрди на немиено и што не го биѓаа за у кревет се испрчил 1000 денари.
Море да ја остаел да треба сама да плати, па да ја видам. Ем ќе платела, ем ќе му попушела, за да не се лути!
А вака, беспари, а и обездунден!
реков и претходно кога го кажав примерот.. он незнаел ни кој е тој пиалок да знаел дека е толку скап не верувам дека ке бил онака рамнодушен.. ама ајде ете се дешава.. еднаш се гориш на млеко друг пат и на јогурт ке дуваш.. нели е така.. искрено и ја би ја оставил да плати сама па да видам шо се курчи толку... барем да имала 1000ка у неа па ако требала да плати барем да не се понизи.. вака.. шознам.. муабетот не е колку е пијачката.. муабетот е да не се искристуваат некои работи односно да не се гледаат материјално... мислам нема да најдам на форумов девојка шо би искочила така и цинично да порача некој пијалак. нека не е 1000ка нека е и 500 (за една особа и еден пијалок) според мене многу е.. незнам според вас... а верувам и дека нема баш некој тука по форумов шо би плаќал така цело време... НЕЛИ?? ако грешам нека изрорам :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom