- Член од
- 6 декември 2009
- Мислења
- 235
- Поени од реакции
- 18
Боже да сум машко што би и направил... Не ги можам таквите глупачи..:nesvest:
девојко не е баш така едноставно... мислам види глупаво е стварно да ја оставиш така девојката... у многу лоша ситуација си тука... вака по муабет можеме свашта да збориме али у пракса не мислам дека е се така лесно...Боже да сум машко што би и направил... Не ги можам таквите глупачи..:nesvest:
реков и претходно кога го кажав примерот.. он незнаел ни кој е тој пиалок да знаел дека е толку скап не верувам дека ке бил онака рамнодушен.. ама ајде ете се дешава.. еднаш се гориш на млеко друг пат и на јогурт ке дуваш.. нели е така.. искрено и ја би ја оставил да плати сама па да видам шо се курчи толку... барем да имала 1000ка у неа па ако требала да плати барем да не се понизи.. вака.. шознам.. муабетот не е колку е пијачката.. муабетот е да не се искристуваат некои работи односно да не се гледаат материјално... мислам нема да најдам на форумов девојка шо би искочила така и цинично да порача некој пијалак. нека не е 1000ка нека е и 500 (за една особа и еден пијалок) според мене многу е.. незнам според вас... а верувам и дека нема баш некој тука по форумов шо би плаќал така цело време... НЕЛИ?? ако грешам нека изрорам :smir:
девојко не е баш така едноставно... мислам види глупаво е стварно да ја оставиш така девојката... у многу лоша ситуација си тука... вака по муабет можеме свашта да збориме али у пракса не мислам дека е се така лесно...
Среќа што не си,вака ќе те ограбуваа во среде кафиќ,а ти од култура ќе го отварашe сама новчаникотДечкото бил фин и сакал да плати, таа била кучка или спонзоруша, сеедно, и нарачала пијалок од 1000 ден. Што не е едноставно тука?
Да сум машко, и да имам пари, од каприц нема да и платам. Пак, тоа е само мое мислење. Плус не сум машко, само претпоставувам како ќе изреагирам кога би била машко :pos2:
Среќа што не си,вака ќе те ограбуваа во среде кафиќ,а ти од култура ќе го отвараша сама новчаникот
Во секој случај,дечкото е фин џентламен,а она..она...ретко ќе испаѓа по кафиќи со мажи за брзо време:pos2:Убавите вести брзо се шират.
Алоооо, манири ? , според мене зависи кој поканил ... абе уствари сеедно е, голем к*р кој плаќа ....:smir:Sekoj svojot del be kurvi
Незнам зошто некогаш се прашуваш зошто ти ги нема мислењата.Ова нека стои,да се види која култура ја поседуваш.Sekoj svojot del be kurvi
Аааааааа....ок...ондак ти плаќаш!Не дааам бе
Фин дечко, од финост 1000 мањак, сега, следниот патнека биде фин и нека и плати десет дена у Бали, за провод, ама без него, со дечко и.Дечкото бил фин и сакал да плати, таа била кучка или спонзоруша, сеедно, и нарачала пијалок од 1000 ден. Што не е едноставно тука?
Да сум машко, и да имам пари, од каприц нема да и платам. Пак, тоа е само мое мислење. Плус не сум машко, само претпоставувам како ќе изреагирам кога би била машко :pos2: