Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.641
Смирете ги хормоните, се потсетив спојлер како се става...
Корегирано е...!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ова за филмоманот Ла Соно Интериста се однесува... :rolleyes:
Што реков јас лошо? :toe:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
The Interview ти е ко македонски оглас за кола, на огласот :прв газда, прва боја, стегната ,менвани се каиши и филтри пред еден месец, едноставно колата е коска. Идеш таму шо да видиш, врати у различни бои, браници нема, крилата криви, каишите вриштат ко на хорор, едноставно колата е крнтија! Така и филмов, само што ја видов одвратната фаца на франко ми се слоши, а пак кога ја отвори таа уста ко чорапа нешто од дното на хранопроводот ми се врати нагоре, до грло.
Тапа филм кој не заслужи толкаво внимание. Сигурен сум да не беше ''хакирањето'' немаше толку луѓе да го гледаат.
3/10 од мене.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Тапа филм кој не заслужи толкаво внимание. Сигурен сум да не беше ''хакирањето'' немаше толку луѓе да го гледаат.
3/10 од мене.
Ќе беше гледан пак премногу, америте си се палат на вакви (America fuck yeаh!) муабети.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.261
Поени од реакции
43.007
И јас си реков да видам што лајно е и го имам истото мислење, до сега добар филм со франко немам видено

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.541
Незнам дали има некој спомнато тука, но сега видов на ФБ, починала Кристин Кавенах ( Christine Cavenaugh ), жената што му го позајмуваше гласот на Декстер во првите сезони почнувајќи 1996 година.

R.I.P August 16, 1963 - December 22, 2014 :(

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Сакав да гледам нешто комедии и ги спуштив grown ups 2 и dumb and dumber to и мојот заклучок за двата филма е дека се комедии во обид (нешто слично како убиство во обид), дали и третиот филм што планирам да го гледам horrible bosses 2 ќе биде таков па ќе заокружам на 3/3 останува да видам откако ќе го изгледам и овој филм

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Withnail & I (1987)

Како ми легнал филмов со времево. :cuc:
Забавен за гледање во секоја секунда, визуелно одличен. Мој предлог ако некој го нема гледано.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Хобитот, моментално уживање и ретко нешто за памтење. Да не беше светот на Middle-Earth ќе го изгасев филмот на пола можда.[DOUBLEPOST=1419994743][/DOUBLEPOST]A тоа што има CGI на секој агол секако е минус.

Kajgana Shop

На врв Bottom