Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Јаки имиња имаат клубовиве кај нас.

Преселниците.

Xukae6E.png

Имаат надприродна помош овие.

WObBqFu.png

Дерби дела Вода со ФК Кисела Вода.

6Wfltlo.png

Овие сигурно се нафташи исто.

H8kcjta.png

Владе.

76oncKe.png

Старите Момци се тука. Од Битола.

svN9yQb.png

Тоа е тој оптимизам, за интернационална слава.

UaFoNt7.png

И мојот фаворит:

Ar8CAMZ.png

Lucas Romero е must buy! Неверојатен играч!
Ми го лапнале PSG за 11М сега ми бараат 62 :D инаку се снајдов искобинирав нешто оваа сезона ке идам на двојна круна.Зимајте го Depay звер е и тоj или Will HughesTactics_ Overview Overview.png

Ова е пачот со вирус?Ако добро прочитав на темава, би требало да го иклучам антивирусот додека ја инсталирам играва т.е пачов?
Да тој е иако нее вирус антиврусот го регистрира така исклучи го имаш на 10 страна инструкции како да инсталираш ако имаш steam исклучи го.[DOUBLEPOST=1416795912][/DOUBLEPOST] БОЖЕ МЕ САЧУВАЈ ФУДБАЛ ЛИЕ РАКОМТ ЛИЕ :P
Lazio v Villanova_ Match Post Match.png

Последно уредено:
Ми го лапнале PSG за 11М сега ми бараат 62 :D инаку се снајдов искобинирав нешто оваа сезона ке идам на двојна круна.Зимајте го Depay звер е и тоj или Will Hughes
Depay ми го лапнаа Тотнам, сакаше таму, ако му е, нека скапе сега! :D
А за Ромеро, ПСЖ ми нудеше 68 милиони, лагано ги одбив, па после дур се смиривме со копиљов пошто се налути, цела соблекувална против мене ја сврте! Ама сега сме во добрите. :)

Џино Перуци и Баланта можете да ги лапнете за по 5-6 м на старт. Јас со Интер од сред сезона почнав зошто беа 10/11 и ги продадов Џонатан и Кузманович, а ги доведов овие двајца, плус на позајмица Кемпбел, Маркович и Чан. Кемпбел е машина за AMR со inside forward. За Ковачич немам зборови.

1.png

Ево мало од мене. Друга сезона. Ништа посебно. У првој сезони сам дошао до плеј офа и испао у полу финалу а медији су предвиђали 11 место. Сада ми иде онако у другој сезони, имао сам пар лошијих резултата али ево тренутне табеле.

Има ФК Титан во 5та лига човече! Ги земав, ќе ги праам Реал сеа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom