Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се знае уште колку, сезона за сезона објавуваат.Новава сезона излага на есен така ? Иначе знае некој колку уште сезони ќе искачаат , ме мрзи да гуглам.
И ја се сложувам. 4тата беше одлична сезона. Тие епизодите со Сидров кажуваа некако друга приказна. Петата ништо ново само тој "Белиот Дух" кој не го ни прикажаа.А од NCIS: LA малку сум разочарана, за нијааанса послаба сезона од претходната. Иако тука имаше удел и фактот дека Даниела Руа (Кензи) остана трудна, па мораа да импровизираат, сепак, 4тата беше многу подобра сезона. Ќе видиме од есен како ќе биде.
Доста, не ми е гледанаДобар старт имаа...малку како да почнуваат без идеи да се, кога почнаа стари ликови да враќаат во игра, ама си држат некое ниво сеуште.
@King Kai е за ова требаше муабет да си правиме прееска, брзо ќе минеше времето...
Da prodolzhis. Ziva e pojaka, Kejt i onaka mnogu napinjashe so likot na saint vo serijata.Само што ја завршив втора сезона, и да ви кажам, толку да ми било жал за некој друг лик од серија не се сеќавам, ептен ме погоди убиството на Кејт...
Прочитав дека таа сакала самата да го напушти шоуто, па тоа некако ме потсмири, иначе за малку ќе ја прекинев серијата. Се надевам вреди да продолжам...
И те како вреди.. Продолжи нема да зажалишСамо што ја завршив втора сезона, и да ви кажам, толку да ми било жал за некој друг лик од серија не се сеќавам, ептен ме погоди убиството на Кејт...
Прочитав дека таа сакала самата да го напушти шоуто, па тоа некако ме потсмири, иначе за малку ќе ја прекинев серијата. Се надевам вреди да продолжам...