Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Браво за Саутемптон и Куман кој во рекордно време успеа да го среди хаосот кој настана таму со продажбата на сите клучни играчи, освен Снајдерлин. Некој ќе речи - ' абе каков хаос тие заработија 100 милиони од продажбата на играчи', ама не е така лесно да купиш адекватни замени за сите тие играчи и да играш вака убав фудбал за око кој патем му носи и одлични резултати.
Рано е да се прогнозира, но Саутемптон ги надмина сите очекувања, на сите фанови на Премиерлигата, во која сигурен сум дека на прсти се броеа луѓето кои прогнозираа дека Саутемптон нема да биде во долниот дел од табелата.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Саутемптон ги надмина сите очекувања, на сите фанови на Премиерлигата, во која сигурен сум дека на прсти се броеа луѓето кои прогнозираа дека Саутемптон нема да биде во долниот дел од табелата.
Јас очекував доста солидна сезона од нив, ама па до волку убав фудбал и резултати не. А и доста лесни натпревари имаат на хартија следните 5-6 кола.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас очекував доста солидна сезона од нив, ама па до волку убав фудбал и резултати не. А и доста лесни натпревари имаат на хартија следните 5-6 кола.
Прашањето е кога го очекуваше ова? Кога ги купија сите играчи? Пошто од тогаш а посебно и после прво коло кога едвај ги победивме, бев уверен дека ќе завршат во горен дел...муабетот ми беше на почетокот на преодниот рок кога им заминаа сите играчи, а немаа никој купено.

Последно уредено:
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Добро бе зошто мора увек она копилено нас да ни суди.
Значи било кој само не Дин и Еткинсон. (n)

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Едноставно заради играта што ја прикажа месецов и мислам дека беше најдобар во ПЛ.Во склоп со муабетот идат и фактите кои говорат дека ДиМарија има три гола и три асистенции наспроти трите гола на Пелле и двете асистенции.Исто мислам дека ако го имаш гледано како игра ДиМарија од кога е дојден во Јунајтед не би ни го споредил со Пелле иако и тој е добар барем во досегашниов дел од сезоната...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom