Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Прашањето е кога го очекуваше ова? Кога ги купија сите играчи? Пошто од тогаш а посебно и после прво коло кога едвај ги победивме, бев уверен дека ќе завршат во горен дел...муабетот ми беше на почетокот на преодниот рок кога им заминаа сите играчи, а немаа никој купено.
Добро брат, реално не можеш да донесуваш заклучоци само после отидени играчи, треба да се види и кој ќе дојде. Само со поптишувањето на Тадич и Пеле осеќав дека се подобри замени од Лалана и Рики, ама и целото ниво на игра го подигна Куман.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Добро брат, реално не можеш да донесуваш заклучоци само после отидени играчи, треба да се види и кој ќе дојде. Само со поптишувањето на Тадич и Пеле осеќав дека се подобри замени од Лалана и Рики, ама и целото ниво на игра го подигна Куман.
Абе види вака, можиш да донесиш заклучок на тим кој уште не купил играчи а продал во изобилие. Ме мрзи да барам ама сигурно 10тина од овде членови (вклучувајќи ме и мене) велевме дека епизодата на Сотон заврши во ПЛ, барем во врвот на табелата.
А инаку и јас бев поголем оптимист откако ги купија Тадич и Пеле, двајца одлични играчи за кои бев сигурен дека ќе бидат хит во ПЛ, посебно Пеле.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Топ се вклопија Сотон, само да не се деси за сезона-две пак да се распродадат низ ПЛ :icon_mrgr:

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.967
Поени од реакции
8.184
Се надевам ова на заебанција го имаш пишувано, инаку ти фали во постот уште фамозното Жерард. :D
Тууу бе госпот бог да ме казни шо сум напраил таков пропус...

Иначе не требаше ти од нашите да ме сетиш ама ај се стори

И рековте кој е најдобар????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom