Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.871
Поени од реакции
67.432
А бе свак може да си земе онј дел од статистику кој рачуна дека највише му одговара за тезу коју гу подржуе.
Просто е, да ги саставиш и Лампарда и Џерарда на куп, немав освоено повише трофеи од Сколса.

Додуше, Џерарда кд га додаваш, исто е како компир да си додаја, нада, зип, такој да и не е релевантан. :D

Диктирање на темпо. Едн дечко на чии анализе дркав 90% од чланови овдека вика дека никој не може да диктира темпо на утакмицу како Сколс.

Од другу страну па, Лампард има дадено највише голови од сви играчи од среѓан ред.

И тако даље, и тако даље, до јутре не може да се договоримо кој е најдобар, свак ке си влече за своега, и тој си е тој.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.732
Поени од реакции
12.780
Сепак мислам дека редно време е Џерард да излезе со изјава за тоа кој е најдобар, дали Френки или Сколс. Можда тогаш ќе ја решиме :D

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.966
Поени од реакции
8.183
Кога Лампарт или Сколс ќе играат десен бег, десно крило, лево крило, полу шпиц, дмф, цмф тогаш ќе бидат подобри играчи од Џерард.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кога Лампарт(д) или Сколс ќе играат десен бег(к), десно крило, лево крило, полу(-)шпиц, дмф, цмф тогаш ќе бидат подобри играчи од Џерард.
Се надевам ова на заебанција го имаш пишувано, инаку ти фали во постот уште фамозното Жерард. :D

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Кога Лампарт или Сколс ќе играат десен бег, десно крило, лево крило, полу шпиц, дмф, цмф тогаш ќе бидат подобри играчи од Џерард.
Значи по твојава логика О'Шеј е најдобриот играч што некогаш заиграл во Пл.Плус ја има неколку пати освоено :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Шутирале во гол Лампард, Сколс и Џерард. Лампард ја скинал мрежата, Сколс го погодил голот, а Џерард се лизнал... :P

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ја памтам една утакмица не знам со кој играше Манчестер, тогаш Сколс беше ПАША.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/premier-league/11168389/Manchester-United-and-Chelsea-could-be-forced-to-give-supporters-a-seat-in-the-boardroom.html

Овија лабуристиве изгледа не знаат со кој евреи и руси си имаат работа ,они ке им одредувале членови на бордот пффффффффф , утре следи некое милионче помош за кандидатите од спортивната партија (која и да е , ако ја има , поим немам)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.360
Џакерини ги има сите овие позиции играно, плус лев крилен бек и напаѓач.

Just sayin.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.732
Поени од реакции
12.780
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/premier-league/11168389/Manchester-United-and-Chelsea-could-be-forced-to-give-supporters-a-seat-in-the-boardroom.html

Овија лабуристиве изгледа не знаат со кој евреи и руси си имаат работа ,они ке им одредувале членови на бордот пффффффффф , утре следи некое милионче помош за кандидатите од спортивната партија (која и да е , ако ја има , поим немам)
Штета е што муабетов што го правиш најверојатно и ќе испадне така. А време е полека да се вратат работите со клубовите барем приближно како што беа. На нас фановите најмногу би ни одоговарало.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.894
Поени од реакции
21.828
Брат и на пехчефски ке кажу, Сколс игра понапдред да, ама бољи е у сфак смислу на фудбал од Лампарда : ) кои зелени , кои црни тресеш ти

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom