HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Congratulations to Southampton FC's Graziano Pelle and Ronald Koeman on being named the Barclays Player and Manager of the month for September.
Сепак мислам дека ДиМарија повише ја заслужи оваа награда отколку Пелле.Congratulations to Southampton FC's Graziano Pelle and Ronald Koeman on being named the Barclays Player and Manager of the month for September.
Зошто?Сепак мислам дека ДиМарија повише ја заслужи оваа награда отколку Пелле.
Јас очекував доста солидна сезона од нив, ама па до волку убав фудбал и резултати не. А и доста лесни натпревари имаат на хартија следните 5-6 кола.Саутемптон ги надмина сите очекувања, на сите фанови на Премиерлигата, во која сигурен сум дека на прсти се броеа луѓето кои прогнозираа дека Саутемптон нема да биде во долниот дел од табелата.
Прашањето е кога го очекуваше ова? Кога ги купија сите играчи? Пошто од тогаш а посебно и после прво коло кога едвај ги победивме, бев уверен дека ќе завршат во горен дел...муабетот ми беше на почетокот на преодниот рок кога им заминаа сите играчи, а немаа никој купено.Јас очекував доста солидна сезона од нив, ама па до волку убав фудбал и резултати не. А и доста лесни натпревари имаат на хартија следните 5-6 кола.
Homeland ?!Сега го гледам Сколс на сликиве и сфаќам колку уствари си личи со Николас Броди (Дамиан Луис)
The BakerHomeland ?!
The Baker
Едноставно заради играта што ја прикажа месецов и мислам дека беше најдобар во ПЛ.Во склоп со муабетот идат и фактите кои говорат дека ДиМарија има три гола и три асистенции наспроти трите гола на Пелле и двете асистенции.Исто мислам дека ако го имаш гледано како игра ДиМарија од кога е дојден во Јунајтед не би ни го споредил со Пелле иако и тој е добар барем во досегашниов дел од сезоната...Зошто?