Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
(у топ шоп глас)

Лапај ваучери! И вчера и денес една утакмица, ама тоа не е се! Едната за 16.000 другата за само 3.787 денари!

Кај не видов порано дека на Џони денес Наполи му е најсигуен 1 ... само тие ме сјебаа на тикетот ...
+1
Ќе рикнам жими се, 2-0 имале против Палермо, ја тек сеа глеам тоа. :facepalm: Цела ја гледав Палермо-Интер во неделата, класични дрва се Палермо, како успеале да искоцкаат две водства Наполи само они си знаат ваљда, алал нека им е.

П.с. Крофно умри

Ви реков јас Т1 подобро :D

Ама џабе, мене идиотите Фиорентина ме заебаа.

Абе 2 со ред губат па еве сега нерешено. Не се овие екипа за играње в кладилница дефинитивно. Сега наредна Господ знај шо ќе биди. Ништо чудно пак да изгубат иако веќе им е време за победа. Како Леверкузен лани 10 со ред искиксираа па бркај ги ти ако немаш друга работа. Да ви ебам екипите мајчини :tapp::facepalm:[DOUBLEPOST=1411600805][/DOUBLEPOST]Инаку во 5те кола досега Барса, Реал и Атлетико немаат тепано сите во исто коло (y)

Последно уредено:
Не бе ќе ти ебам и фудбал и све...

Ќе ги бркнам Наполи викендов сингл ако не тепаат матер ќе им ебам ќе баталам фудбал....па не бива ова бе..Наполи и Дортмунд глумат лудило за титули ќе се бореле губат по 10ина поена у 3 кола све им ебам.. Шалке викендов исто за сега на гости 3-0 лагано да тепа..а бе ајде..

@Stefan-kobe Дај бе кажи кога почиња следен мастерс ? :D

Ќе ги бркнам Наполи викендов сингл ако не тепаат матер ќе им ебам ќе баталам фудбал....па не бива ова бе..Наполи и Дортмунд глумат лудило за титули ќе се бореле губат по 10ина поена у 3 кола све им ебам.. Шалке викендов исто за сега на гости 3-0 лагано да тепа..а бе ајде..

5 октомври, Шангај, па таму последната недела од октомври Париз.

5 октомври, Шангај, па таму последната недела од октомври Париз.
Ајде уште 2 недели..па и Шангај..они со времето се тапа у споредба со нас..ајде у живо ќе се уплаќа онда :D

Париз..мех, никад не давале 100% тенисериве у Париз, секад играчи како Цонга и Монфилс се бркаат таму никако големиве фаворити.

Ајде уште 2 недели..па и Шангај..они со времето се тапа у споредба со нас..ајде у живо ќе се уплаќа онда :D

Париз..мех, никад не давале 100% тенисериве у Париз, секад играчи како Цонга и Монфилс се бркаат таму никако големиве фаворити.
Од оваа сезона има една недела пауза после Мастерсот во Париз, па после се иде на завршниот турнир во Лондон.

Уз пат има добри и јаки 500ки претстојниов период, Токио, Пекинг, Базел...Ќе има за играње секако. Денес на Мачадо со некој Мароканец 98 годиште му дале 19.5 граница, ама ја Наполи го играм. Исто и на Берлок 20.5, а играше со некој циган глуп таму од Барбадос или што ти ја знам, поима што нема на земја. Ја паблик бетови фудбал рокам, ЛОЛ :facepalm:

Германциве и Шпанциве ми го надрвија денес
Херта 2+ цел натпревар ја чекам
Севиља 2+ исти курац
од прво полувреме беа 1-0 двете маме да му ебам

Види од кого имаш допаѓање на постов и размисли пред да ги “бркнеш Наполи“ :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom