Renova 2 1-4
Red Bull Salzburg 4+
Darmstadt 1 3-0 60min
Veria 1 4-1
Xanthi 1 1-0
denesen tiket od mene
Uste vecer od 20.30 salzburg da se isture na ovie amaterite i se ke bide dobro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Renova 2 1-4
Red Bull Salzburg 4+
Darmstadt 1 3-0 60min
Veria 1 4-1
Xanthi 1 1-0
denesen tiket od mene
Нели е поарно 1000 да ја ставиш на 3+ или 4+ ?[DOUBLEPOST=1411580624][/DOUBLEPOST]Од мене едно добитно.Hertha - Wolfsburg, според традиција и претходни мечеви.
3+, 4+, 5+, 6+, 7+
GG1
GG2
GG3+
GG4+
1GG&2GG.
Нели е поарно 1000 да ја ставиш на 3+ или 4+ ?
Уште вчера кога тепаа и Баерн и Шалке баш си помислив дека една од Леверкузен или Дортмунд нема да тепа. Мада еве Дортмунд до 2-2 дојде да видиме дали ќе ја сврти комплетно[DOUBLEPOST=1411588230][/DOUBLEPOST]Дортмунд пиздави матер
Sent from my iPhone using Tapatalk
Седи си мирен мој совет.Дали некој има искуство со купување на "fixed" утакмици и колку вистина има во тоа? Нели, 100 евра, две утакмици со по 30 коефициент, 2 во 1 или 1 во 2. Знаете за што зборувам...некако работата изгледа премногу добро за да е реално. Бидејќи е илегално нема логика да го тужиш ако те излажи за резултатот, а и нема начин да ти гарантира, едноставно ќе ти закачи блок и чао пријатно. АКО има шанси да се добие на таков начин, барам заинтересирани да го поделиме влогот, т.е. 6 души на пример, да платиме по 1000 денари и да ги купиме тие 2 утакмици, па после секој за себе си знае.