Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Hertha - Wolfsburg, според традиција и претходни мечеви.

3+, 4+, 5+, 6+, 7+

GG1
GG2
GG3+
GG4+
1GG&2GG.
Нели е поарно 1000 да ја ставиш на 3+ или 4+ ?[DOUBLEPOST=1411580624][/DOUBLEPOST]Од мене едно добитно.
Јувентус 1
Наполи т1 2+
Дортмунд 1
Барселона 2
Сити 1
Челзи 1
Херта 3+

Последно уредено:
Де Брајне имаше зицер за 1-1. Лош меч. А и у глобала, цела Германија, слабо со голови.

Се да му ебам на Лил... го играв GG; 2 тоа завршува 1-0 :facepalm:

Дали некој има искуство со купување на "fixed" утакмици и колку вистина има во тоа? Нели, 100 евра, две утакмици со по 30 коефициент, 2 во 1 или 1 во 2. Знаете за што зборувам...некако работата изгледа премногу добро за да е реално. Бидејќи е илегално нема логика да го тужиш ако те излажи за резултатот, а и нема начин да ти гарантира, едноставно ќе ти закачи блок и чао пријатно. АКО има шанси да се добие на таков начин, барам заинтересирани да го поделиме влогот, т.е. 6 души на пример, да платиме по 1000 денари и да ги купиме тие 2 утакмици, па после секој за себе си знае.

Дортмунд пиздави матер

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дортмунд пиздави матер

Sent from my iPhone using Tapatalk
Уште вчера кога тепаа и Баерн и Шалке баш си помислив дека една од Леверкузен или Дортмунд нема да тепа. Мада еве Дортмунд до 2-2 дојде да видиме дали ќе ја сврти комплетно[DOUBLEPOST=1411588230][/DOUBLEPOST]
Дали некој има искуство со купување на "fixed" утакмици и колку вистина има во тоа? Нели, 100 евра, две утакмици со по 30 коефициент, 2 во 1 или 1 во 2. Знаете за што зборувам...некако работата изгледа премногу добро за да е реално. Бидејќи е илегално нема логика да го тужиш ако те излажи за резултатот, а и нема начин да ти гарантира, едноставно ќе ти закачи блок и чао пријатно. АКО има шанси да се добие на таков начин, барам заинтересирани да го поделиме влогот, т.е. 6 души на пример, да платиме по 1000 денари и да ги купиме тие 2 утакмици, па после секој за себе си знае.
Седи си мирен мој совет.

гадна пара ми зеде Дортмунд, ама кај уклучив тв да гледам ко видов шо промашија 92 мин уш толку се изнервирав, мораше нешо да кикснит денес се влезе реално у пм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom