Фиоре посигурна ми е 3+ и поголем коеф има 1,6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер тип на Фиорентина е 1.6 во Спортлајф на кец.
Ги одиграв Сампдорија 1, Наполи Т1, Фиорентина 1 и за да фатам услов за супер тип го одиграв и Јуве 1.
Ако може Чезена да не ги тепат, ќе треба прво нив да ги убијам, а после да си пресудам и самиот себе![]()
Не се баш фиксови класични. Плус тоа го избегнав Интер, а вчера и Милан не победи. Причината зошто ја пишав Фиорентина ја кажав погоре, Сампдорија ја пишам бидејќи се поквалитетни од Киево, а има добар коеф(2), Наполи го пишам да даде 2 гола, а не кец бидејќи кога им ја видов одбраната ми стана лошо, а за Јувентус нема што да додадам освен што мора да победи. А од кога стана квалитетен тим многу ретко изневерува.4 фиксој во едно ливче од една лига и плус не која било лига туку Италјанската Сериа А...ако не беа кладилниците и местењето тогаш овие ќе беа сигурни утакмици ама вака
Не се баш фиксови класични. Плус тоа го избегнав Интер, а вчера и Милан не победи. Причината зошто ја пишав Фиорентина ја кажав погоре, Сампдорија ја пишам бидејќи се поквалитетни од Киево, а има добар коеф(2), Наполи го пишам да даде 2 гола, а не кец бидејќи кога им ја видов одбраната ми стана лошо, а за Јувентус нема што да додадам освен што мора да победи. А од кога стана квалитетен тим многу ретко изневерува.
Инаку баш оти е Италија ги пишувам, предизвик ми се![]()
Hertha - Wolfsburg, според традиција и претходни мечеви.
3+, 4+, 5+, 6+, 7+
GG1
GG2
1GG&2GG.
Rafael, Maggio-Albiol-Koulibaly-Zuniga, Inler-Jorginho, Callejon-Hamsik-Mertens, Higuain.Ќе видиме дај боже да влези..јас Наполи чист 1 го изиграв бидејќи не смеат повеќе да се заебаваат со оглед на околностите и плус Палермо многу слаби ми се видоа против Интер....[DOUBLEPOST=1411564272][/DOUBLEPOST]
Да се отепа од свирење на резултати![]()
Ќе видиме дај боже да влези..јас Наполи чист 1 го изиграв бидејќи не смеат повеќе да се заебаваат со оглед на околностите и плус Палермо многу слаби ми се видоа против Интер....[DOUBLEPOST=1411564272][/DOUBLEPOST]
Да се отепа од свирење на резултати![]()
Имаш намера сите овие комбинации да ги одиграш или едноставно ги наброја сите можни што според тебе треба да се играат?Hertha - Wolfsburg, според традиција и претходни мечеви.
3+, 4+, 5+, 6+, 7+
GG1
GG2
GG3+
GG4+
1GG&2GG.
Имаш намера сите овие комбинации да ги одиграш или едноставно ги наброја сите можни што според тебе треба да се играат?
pajo , uste koga ti ja vidov prvava so Cirih fativ da te pcujamZurich-Aarau X2
Menhengladbah-Hamburg 1
Stabaek-Molde 3+
Da veruvИ онака не им беше нешто корисен
Да не ме сфатите грешка и јас не верувам во квалитетот на Фиорентина, повеќе верувам на тоа што го напишав погоре.
Да веруваш во квалитето. Ако не се лажам и лани не веруваше, па твојот клуб лапна 4 комада за 15 мин.И онака не им беше нешто корисен
Да не ме сфатите грешка и јас не верувам во квалитетот на Фиорентина, повеќе верувам на тоа што го напишав погоре.
Според резултатите досега Фиорентина има дадено 1 гол на 3 натпревари во Серија А сезонава. Не верувам во нивниот квалитет без Роси, но верувам дека ќе успеат да го победат Сасуоло без него. Ако не, здравје.Da veruv
Да веруваш во квалитето. Ако не се лажам и лани не веруваше, па твојот клуб лапна 4 комада за 15 мин.
Според мене денес све на Фиорентина и Наполи и Херта ГГ3+