Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Супер тип на Фиорентина е 1.6 во Спортлајф на кец.

Ги одиграв Сампдорија 1, Наполи Т1, Фиорентина 1 и за да фатам услов за супер тип го одиграв и Јуве 1.

Ако може Чезена да не ги тепат, ќе треба прво нив да ги убијам, а после да си пресудам и самиот себе :D

Vo kopacka mozat da se podignat parite vo Kumanovo ako e uplateno u Skopje?Edno vreme nemozese sega smeneto e nesto?
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Супер тип на Фиорентина е 1.6 во Спортлајф на кец.

Ги одиграв Сампдорија 1, Наполи Т1, Фиорентина 1 и за да фатам услов за супер тип го одиграв и Јуве 1.

Ако може Чезена да не ги тепат, ќе треба прво нив да ги убијам, а после да си пресудам и самиот себе :D

4 фиксој во едно ливче од една лига и плус не која било лига туку Италјанската Сериа А:eek:...ако не беа кладилниците и местењето тогаш овие ќе беа сигурни утакмици ама вака

4 фиксој во едно ливче од една лига и плус не која било лига туку Италјанската Сериа А:eek:...ако не беа кладилниците и местењето тогаш овие ќе беа сигурни утакмици ама вака
Не се баш фиксови класични. Плус тоа го избегнав Интер, а вчера и Милан не победи. Причината зошто ја пишав Фиорентина ја кажав погоре, Сампдорија ја пишам бидејќи се поквалитетни од Киево, а има добар коеф(2), Наполи го пишам да даде 2 гола, а не кец бидејќи кога им ја видов одбраната ми стана лошо, а за Јувентус нема што да додадам освен што мора да победи. А од кога стана квалитетен тим многу ретко изневерува.

Инаку баш оти е Италија ги пишувам, предизвик ми се :D

Не се баш фиксови класични. Плус тоа го избегнав Интер, а вчера и Милан не победи. Причината зошто ја пишав Фиорентина ја кажав погоре, Сампдорија ја пишам бидејќи се поквалитетни од Киево, а има добар коеф(2), Наполи го пишам да даде 2 гола, а не кец бидејќи кога им ја видов одбраната ми стана лошо, а за Јувентус нема што да додадам освен што мора да победи. А од кога стана квалитетен тим многу ретко изневерува.

Инаку баш оти е Италија ги пишувам, предизвик ми се :D

Ќе видиме дај боже да влези..јас Наполи чист 1 го изиграв бидејќи не смеат повеќе да се заебаваат со оглед на околностите и плус Палермо многу слаби ми се видоа против Интер....[DOUBLEPOST=1411564272][/DOUBLEPOST]
Hertha - Wolfsburg, според традиција и претходни мечеви.

3+, 4+, 5+, 6+, 7+

GG1
GG2

1GG&2GG.

Да се отепа од свирење на резултати :D

Ќе видиме дај боже да влези..јас Наполи чист 1 го изиграв бидејќи не смеат повеќе да се заебаваат со оглед на околностите и плус Палермо многу слаби ми се видоа против Интер....[DOUBLEPOST=1411564272][/DOUBLEPOST]

Rafael, Maggio-Albiol-Koulibaly-Zuniga, Inler-Jorginho, Callejon-Hamsik-Mertens, Higuain.

Еве го можниот состав на Наполи за вечер. Одлично изгледа од средината натаму, но одбраната со Маџо и Зунига како странични во 4ка и Албиол и Кулибали како централни :sick:

http://www.ilfattoquotidiano.it/201...serie-a-4-giornata-apre-empoli-milan/1130223/

Инаку еве ако му служат на некои за да одбере некој натпревар од Италија и останатите можни состави за вечер.

Само ти не ја уплаќај, имаш 10% ако сум добитен. Сериозен сум.

Hertha - Wolfsburg, според традиција и претходни мечеви.

3+, 4+, 5+, 6+, 7+

GG1
GG2
GG3+
GG4+
1GG&2GG.
Имаш намера сите овие комбинации да ги одиграш или едноставно ги наброја сите можни што според тебе треба да се играат?

Имаш намера сите овие комбинации да ги одиграш или едноставно ги наброја сите можни што според тебе треба да се играат?

Да, во план ми е сите да ги играм. До 1000-че планирам да пуштам.

И онака не им беше нешто корисен :icon_mrgr:

Да не ме сфатите грешка и јас не верувам во квалитетот на Фиорентина, повеќе верувам на тоа што го напишав погоре.
Da veruv
И онака не им беше нешто корисен :icon_mrgr:

Да не ме сфатите грешка и јас не верувам во квалитетот на Фиорентина, повеќе верувам на тоа што го напишав погоре.
Да веруваш во квалитето. Ако не се лажам и лани не веруваше, па твојот клуб лапна 4 комада за 15 мин.

Според мене денес све на Фиорентина и Наполи и Херта ГГ3+

Da veruv

Да веруваш во квалитето. Ако не се лажам и лани не веруваше, па твојот клуб лапна 4 комада за 15 мин.

Според мене денес све на Фиорентина и Наполи и Херта ГГ3+
Според резултатите досега Фиорентина има дадено 1 гол на 3 натпревари во Серија А сезонава. Не верувам во нивниот квалитет без Роси, но верувам дека ќе успеат да го победат Сасуоло без него. Ако не, здравје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom