Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Изборот е мој точно,и затоа нема да учевствувам у ова тешко срање ,поздрав.
А јас пак учев и завршив за Кв.бравар 60 и неке године(во она старо школо,во старата воена болница,сега сајмиште)Жива среќа што не учев во Коце Металец
Леееее слаб си. Јас носам црни мајци од аце деце со Сатанистички оган како ја гори камбаната и пишува ,,камбаните од пеколот'', панкера, металики песни, сива мајца од раш (тоа само кога ќе се издрогирам, да се знае во светло сум, дека сум радосен и среќен), имам 2-3 пара од тие панкерските чизми и ги користам за докршување вилици, носам по 2-3 ножа, најчесто за сечење храна (бебиња) и за што и да ми се најде, па макар и некоја коза за да се напијам крв во име на Сатаната, слушам психоделичен рок (најчесто кога сум надвор од психата), експериментален рок (кога експериментирам со дрогата и алкохолот), металики (оние што се дерат и кашлаат на микрофонот и никој не ги разбира) панкерски песни (кога се тепам со палка, нож, ланец, шипка и стрелки од пикадо), металски песни (незнам кога слушам) и друго.[DOUBLEPOST=1410935410][/DOUBLEPOST]Ej ко да се видов и јас во тие лошите момци
Од страна на црни работи правам-Пиење алкохоли, слушање метал/рок/панк, носење црни блузи од Дивижн, Верка, сечење со нож, особено јаболка, брцање со нож, особено дињи и лубеници, е сега немам од тие панкерските чизми да ги е.ам ама ги порачав од Германија да ми ги донесат за да бидам комплетен.
Зошто да не може? Па тоа е дел од секоја металска соба![DOUBLEPOST=1410935804][/DOUBLEPOST]2/10
Не може металка да има постери од Лејди Гага.
Целата работа беше да ја кажи употребата за металноит предмет за правење дупки.Ете учел Анчо во Коце Металец, и одма ги покажува своите вештини користејќи Дињи
Што уште не си го пробал тоа,подобро него ли вашето, а потоа ќе рзмислиш и дали е потребна женидба.Ете учел Анчо во Коце Металец, и одма ги покажува своите вештини користејќи Дињи
Чекај чекај имаат и тоа у план ама треба да им стигне оружјето, срамота ваша реклама со еден пиштол и 3 палки да поминеАко не направат и на албански ништо....
Ако ако само ти клевети не на форумов ќе поминеш и ти некогаш покрај паркот...еве есен иде и мартинките ќе си ги облечам...или не малце ти е челик тебе имам салонки со боцки.Знаев! Знаев од мала дека не треба у паркот да седам со металци тие се лоши, лоши! Правилен избор Леандра
@Лигеја одбегнувајте ја она седела у паркот со металци. И @Agda Beata
Ставете ги веднаш на игнор листа.
Ќе ни ги лиже штиклите.Ако ако само ти клевети не на форумов ќе поминеш и ти некогаш покрај паркот...еве есен иде и мартинките ќе си ги облечам...или не малце ти е челик тебе имам салонки со боцки.