,,Кажи НЕ на насилството"

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Изборот е мој точно,и затоа нема да учевствувам у ова тешко срање ,поздрав.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Знаев! Знаев од мала дека не треба у паркот да седам со металци тие се лоши, лоши! Правилен избор Леандра (y)

@Лигеја одбегнувајте ја она седела у паркот со металци. И @Agda Beata
Ставете ги веднаш на игнор листа.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.406
Жива среќа што не учев во Коце Металец
А јас пак учев и завршив за Кв.бравар 60 и неке године(во она старо школо,во старата воена болница,сега сајмиште)
Клинци - јас сум значи најстариот металец, дипломиран и со печат срп и чекан, во време и пред Metalica

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.424
Поени од реакции
87.047
Ете учел Анчо во Коце Металец, и одма ги покажува своите вештини користејќи Дињи (n)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.340
Поени од реакции
38.457
Не ми е јасна само една работа .... Ова намерно го прават , или стварно се глупи? Дали има некој таму што размислува од секој агол?

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Ej ко да се видов и јас во тие лошите момци :vozbud:

Од страна на црни работи правам-Пиење алкохоли, слушање метал/рок/панк, носење црни блузи од Дивижн, Верка, сечење со нож, особено јаболка, брцање со нож, особено дињи и лубеници, е сега немам од тие панкерските чизми да ги е.ам ама ги порачав од Германија да ми ги донесат за да бидам комплетен.
Леееее слаб си. Јас носам црни мајци од аце деце со Сатанистички оган како ја гори камбаната и пишува ,,камбаните од пеколот'', панкера, металики песни, сива мајца од раш (тоа само кога ќе се издрогирам, да се знае во светло сум, дека сум радосен и среќен), имам 2-3 пара од тие панкерските чизми и ги користам за докршување вилици, носам по 2-3 ножа, најчесто за сечење храна (бебиња) и за што и да ми се најде, па макар и некоја коза за да се напијам крв во име на Сатаната, слушам психоделичен рок (најчесто кога сум надвор од психата), експериментален рок (кога експериментирам со дрогата и алкохолот), металики (оние што се дерат и кашлаат на микрофонот и никој не ги разбира) панкерски песни (кога се тепам со палка, нож, ланец, шипка и стрелки од пикадо), металски песни (незнам кога слушам) и друго.[DOUBLEPOST=1410935410][/DOUBLEPOST]
2/10
Не може металка да има постери од Лејди Гага.
Зошто да не може? Па тоа е дел од секоја металска соба![DOUBLEPOST=1410935804][/DOUBLEPOST]
Ете учел Анчо во Коце Металец, и одма ги покажува своите вештини користејќи Дињи (n)
Целата работа беше да ја кажи употребата за металноит предмет за правење дупки.

Последно уредено:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.406
Што уште не си го пробал тоа,подобро него ли вашето:drk:, а потоа ќе рзмислиш и дали е потребна женидба.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
ИНСТИТУЦИОНАЛНА МИЗЕРИЈА

....како што тргнала работава за некој месец сите хомосексуалци, сите навивачи, сите атеиси, сите ергени постари од 30 години, сите моми постари од 26 години, сите брачни парови што имаат помалку од 3 деца, сите металци, панкери, рокери, луѓето што не изегуваат на гласање и слично ќе треба да носат жолти ѕвезди или некој друг симбол креиран од некој патриот-уметник или дизајнер
nazi-a-jew-with-star-of-david.gif

Наместо државата да ги интегрира поединците и групите и да гради национално единство, на секој можен начин ги стигматизира сите неистомисленици со зацртаната партиска преродба

Ако по дома имате мартинки, црна шминка, ЦД-а со метал-рок-панк музика, црни маици......што побрзо ставете ги во црни вреќи и закопајте ги што подалеку од дома (никако во двор или најблискиот парк)....пред да почнат да апсат за неморал и социјална девијациа

За секој случај одма пред матичар и во кревет да направите деца и обавезно џебна Библија или Куран со вас

Кога Орвел ја пишувал 1984 неможел ни да верува дека ќе биде инспирација на некои нови владетели

WAR IS PEACE ~ FREEDOM IS SLAVERY ~ IGNORANCE IS STRENGTH

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.888
Поени од реакции
25.181
Излегувам синоќа и се чудам зошто еден ме нарече „гробарка“. Уште ли младинава тупка во место? Нели досега требаше да ги надминеме овие појави?
Доаѓам дома и дознавам дека кутрите деца биле изложени на уште една пропаганда. Напредуваме! Сто чекори...

Л

Лигеја

Гостин
Знаев! Знаев од мала дека не треба у паркот да седам со металци тие се лоши, лоши! Правилен избор Леандра (y)

@Лигеја одбегнувајте ја она седела у паркот со металци. И @Agda Beata
Ставете ги веднаш на игнор листа.
Ако ако само ти клевети не на форумов ќе поминеш и ти некогаш покрај паркот...еве есен иде и мартинките ќе си ги облечам...или не малце ти е челик тебе имам салонки со боцки. :D

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.888
Поени од реакции
25.181
Ако ако само ти клевети не на форумов ќе поминеш и ти некогаш покрај паркот...еве есен иде и мартинките ќе си ги облечам...или не малце ти е челик тебе имам салонки со боцки. :D
Ќе ни ги лиже штиклите.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.193
Поени од реакции
2.185
Добро кажано
http://urbancult.mk/buckurush/item/3678-nepsimeni-metlaci[DOUBLEPOST=1410951394][/DOUBLEPOST]"Режисеров" на видеово е тотална ретарда, металци, панкери па демек они се лошите деца во општествово они правеле тепачки и биле насилни...ајјјјј боже сачувај...во толку години излагање по ноќниов живот масовни тепачки и насилство сум гледал само од начукани кафански сељаки фаци...никогаш не сум бил сведок на тепачка на некоја панк, рок или металска свирка...ц ц ц...
иначе на Youtube не смее да се коментира ова видео

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom